خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت حزب مردم با ادامه فعالیت‌های دادگاه‌های نظامی در پاکستان

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 10:06
در حالیکه دولت پاکستان در تلاش است فعالیت دادگاه‌های نظامی را از نو آغاز کند، حزب مردم اعلام کرد: ضرورتی برای این کار نمی‌بینیم.
اپوزيسيون،احزاب،ادامه،حزب،پاكستان،فعاليت،نظامي،دادگاه

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از اکسپرس نیوز، در حالیکه گمان می شد تمام احزاب سیاسی پاکستان با فعالیت دادگاه نظامی این کشور موافق باشند، حزب مردم به عنوان نخستین حزب سیاسی مخالفت خود را با فعالیت این دادگاه‌ها اعلام کرد.
«بلاول بوتو زرداری» رئیس جوان حزب مردم در این خصوص گفت: بسیار بعید به نظر می‌رسد که ما به حمایت از ادامه فعالیت‌های دادگاه نظامی بپردازیم.
وی تصریح کرد: «عمران خان» نخست وزیر پاکستان در جلسات پارلمان شرکت نمی‌کند و نمی‌داند که وضعیت آنجا به چه شکل است.
بلاول افزود: عمران خان مدعی شده بود که هر هفته وقت گذاشته و به اعتراضات احزاب اپوزیسیون خواهد پرداخت ولی تاکنون این کار را انجام نداده است.
رئیس حزب مردم اظهارداشت: زمانی که نا امنی ها درکشور زیاد بودند نیاز بود تا دادگاه های نظامی فعالیت داشته باشند ولی اینک ضرورتی برای این کار وجود ندارد.
این سیاستمدار جوان گفت: تاکنون مسئولین دولتی با ما تماسی نداشته اند تا رای خود را در مورد ادامه فعالیت های دادگاه های نظامی اعلام کنیم ولی در هر حال پاسخ ما منفی خواهد بود.
گفتنی است دادگاه های نظامی پاکستان از سال 2016 آغاز به کار کرد و طی مدت کوتاهی برخوردی بسیار قاطع با تروریست ها را از خود نشان داد.
به دستور این دادگاه موقت صدها تروریست اعدام شدند و پرونده های بزرگی که دادگاه های عادی از حل آن عاجز بودند توسط مسئولین نظامی پاکستان حل شدند.
طی چند روز گذشته دور دوم فعالیت های دادگاه های نظامی پاکستان به پایان رسیده ولی هنوز تصمیمی در مورد ادامه فعالیت آن گرفته نشده است.
دولت پاکستان مصر است فعالیت های دادگاه های نظامی ادامه پیدا کند ولی برخی احزاب اپوزیسیون مخالف این تصمیم هستند.
انتهای پیام/.