سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پذیرش ۹۰ دانشجوی ایرانی در دانشگاه های روسیه در سال ۲۰۲۰

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 17 تیر 1399 - 19:14
وزیر آموزش و علوم روسیه از برنامه دانشگاه های این کشور برای پذیرش ۹۰ دانشجوی ایرانی در سال ۲۰۲۰ خبر داد.
دانشگاه،پذيرش،روسيه،علوم،روساي

به گزارش خبرنگار مهر، والری فالکوف در پنجمین اجلاس روسای دانشگاه های برتر ایران و روسیه که امروز به صورت مجازی و در دانشگاه تهران برگز شد، با بیان اینکه همکاری دانشگاه های ۲ کشور بسیار موثر است، افزود: در واقع همکاری دانشگاهی ما با ایران در زمینه آموزش، سال ۱۹۶۰ آغاز شد و طی سالهای گذشته، این ارتباط در زمینه تبادلات علمی، با اعتماد کامل پیش رفته و اکنون قصد ما این است که به تعدادی از داوطلبان ایرانی، پذیرش بهترین دانشگاه های روسیه را اعطا کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: در نظر داریم برای سال ۲۰۲۰ تعداد ۹۰ دانشجوی ایرانی را در دانشگاه های روسیه پذیرش کنیم که بیشتر این دانشجویان، در دانشگاه های علوم پزشکی مسکو و علوم پزشکی سن پترزبورگ تقاضای پذیرش دارند.
وزیر علوم روسیه با بیان اینکه نقشه راهی برای افزایش میزان تبادل و پذیرش دانشجو در دانشگاه های ۲ کشور در نظر گرفته شده است،گفت: از روسای دانشگاه تهران و دانشگاه دولتی مسکو که این روابط را به خوبی پیش برده اند تشکر می کنم و امیدوارم این تعاملات افزایش یابد.