سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محموله 2 میلیاردی قاچاق در استان کردستان کشف شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 10:01
فرمانده انتظامی استان کردستان از کشف محموله میلیاردی قاچاق در شهرستان بیجار و سروآباد به ارزش دو میلیارد و 200 میلیون ریال خبر داد.
سروآباد،دستگاه،خودرو،كشف،شهرستان،بازرسي،حامل،قاچاق

سردار علی آزادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در سنندج، به اجرای طرح عملیاتی مبارزه با قاچاق کالا در سطح استان اشاره کرد و اظهار داشت: در پی اشراف اطلاعاتی مأموران پلیس آگاهی شهرستان بیجار یک دستگاه خودرو سواری پژو پارس حامل گوشی‌های هوشمند قاچاق در محور بیجار به دیواندره شناسایی و تحت مراقبت قرار گرفت.
وی گفت: پس از هماهنگی با مراجع قضائی خودرو توقیف و در بازرسی از آن 256 دستگاه انواع گوشی هوشمند قاچاق به ارزش یک میلیارد و 100 میلیون ریال که به طرز ماهرانه‌ای داخل خودرو جاساز شده بود، کشف شد.
فرمانده انتظامی استان کردستان تصریح کرد: در همین راستا پرونده تشکیل و متهم به همراه کالای کشف شده تحویل مراجع ذیصلاح داده شد.
وی افزود: همچنین ماموران پلیس آگاهی سروآباد نیز در راستای مبارزه با قاچاق کالا و اشراف اطلاعاتی مبنی بر تردد یک دستگاه کامیون حامل بار قاچاق در محورهای مواصلاتی این شهرستان، پیگیری‌های لازم را در دستور کار خود قرار دادند.
سردار آزادی اضافه کرد: مأموران مستقر در ایست و بازرسی شهید کریمی شهرستان سروآباد، با مشاهده کامیون حامل بار قاچاق آن را متوقف و در بازرسی از آن 9 تن کودشیمیایی به ارزش یک میلیارد و 100 میلیون ریال کشف و پس از تشکیل پرونده، متهم دستگیرشده به مرجع قضائی معرفی شد.
انتهای پیام/ش