خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهمیه اسفراین در طرح اقدام مسکن ملی ۱۶۰ واحد است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 17 تیر 1399 - 10:45
بجنورد- رئیس بنیاد مسکن اسفراین گفت: سهمیه اسفراین در طرح اقدام ملی مسکن ۱۶۰ واحد است که تاکنون ۸۰ متقاضی تأیید و به بنیاد مسکن معرفی شده‌اند.
اسفراين،مسكن،مسكوني،بنياد

رمضانعلی ترکمانی در گفتگو با مهر از تحویل ۴۸۰۲ مترمربع زمین برای احداث ۱۲۴ واحد مسکونی در ۸ بلوک در طرح اقدام مسکن ملی در شهرک جانبازان از سوی اداره راه و شهرسازی اسفراین خبر داد.
رئیس بنیاد مسکن شهرستان اسفراین با بیان اینکه سهمیه اسفراین از طرح اقدام ملی مسکن ۱۶۰ واحد است گفت: در حال حاضر و در مرحله اول بعد از ثبت نام و پالایش، ۸۰ نفر تأیید شدند که از این تعداد فقط ۶۰ نفر از آنان به بنیاد مسکن شهرستان اسفراین ابلاغ و معرفی شده‌اند.
وی در انتها گفت: بنیاد مسکن شهرستان اسفراین در حال حاضر پیگیر صدور و دریافت پروانه‌های ساخت این واحدهای مسکونی است تا هر چه سریع‌تر آغاز ساخت این واحدهای مسکونی کلنگ زنی شود.