خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مانور آمریکا در بغداد توهین مستقیم به دولت و پارلمان بود

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 17 تیر 1399 - 10:03
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی «نجباء» عراق در سخنانی تأکید کرد: مانور آمریکا در بغداد توهین مستقیم به دولت و پارلمان بود.
مانور،نظامي،دولت،كشور،نصر،؟!،سفارت،احساسات،پارلمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر اطلاع رسانی نجباء، «نصر الشمری» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء در پیامی توئیتری با اشاره به مانور نظامی آمریکا و آزمایش سامانه پدافند هوایی اشغالگران در سفارت ایالات متحده در بغداد و منطقه سبز نوشت: پس از فروکش کردن محکومیت‌ها و واکنش‌های متقابل از پارلمان و دولت عراق می‌پرسیم چگونه یک دولت می‌تواند کم‌ترین حد از احترام به حاکمیت ملی را احساس کند؟!
«نصر الشمری» افزوده است: چنین دولتی در برابر ملت خود و دیگر ملت‌ها چه موضع و جایگاهی دارد وقتی سفارت یک کشور خارجی در قلب بغداد و جلوی چشم و گوش همه دنیا مانور نظامی برگزار می‌کند؟!
وی همچنین خطاب به پارلمان و دولت این پرسش را مطرح کرده است: آیا این موضوع شما را به جنبش وا نمی‌دارد و احساسات ملی شما را برنمی‌انگیزد؟
این اقدام را نمی‌توان نقض ـ بلکه گستاخی ـ به همه عُرف‌های دیپلماتیک و سیاسی برشمرد؟
مگر نه آنکه این موضوع موجب خواهد شد هرکسی به خود اجازه دهد کشور ما را بی‌اعتبار بشمرد و به طعمه‌ای برای دیگر طمع‌ورزان تبدیل شویم؟
سخنگوی نُجَباء با اشاره به اینکه این مانور نظامی احساسات عراقی‌ها را تحریک کرد، خاطرنشان کرده است: این اقدام در واقع اهانتی مستقیم و آشکار به همه مسئولان و صاحب منصبان دولتی و حاکمیتی است و اهمال و اغفال در برابر رفتارهای وقیحانه آمریکا، کشور را به پرتگاهی خطرناک سوق می‌دهد.
الشمری در پایان صبر وطن دوستان، مقاومت و عراقی‌های آزاده را رو به پایان توصیف و اعلام کرده است: رویکرد شما که مطلقا از هیچ عذر و بهانه‌ای برخوردار نیست، موجب می‌شود که ما آخرین ریسمان‌های ناپایدار با شما را نیز قطع کنیم.