خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفاهم‌نامه همکاری بین کمیته امداد و مجمع خیرین منعقد می‌شود

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 16 تیر 1399 - 22:14
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: تفاهم‌نامه همکاری بین کمیته امداد استان کردستان و مجمع خیرین باهدف هم‌افزایی و همکاری مشترک برای ارائه خدمت به نیازمندان منعقد می‌شود.
امداد،كميته،نيازمندان،خيرين،مجمع،استان

ایسنا/کردستان مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: تفاهم‌نامه همکاری بین کمیته امداد استان کردستان و مجمع خیرین باهدف هم‌افزایی و همکاری مشترک برای ارائه خدمت به نیازمندان منعقد می‌شود.
محمد رسول شیخی زاده، امروز(16تیر) در جلسه با مجمع خیرین این استان با بیان اینکه اولین رسالت کمیته امداد شناسایی خانواده‌های ضعیف و نیازمند در سطح جامعه است، اظهار کرد: هم‌اکنون در سطح استان کردستان ۷۲ هزار خانوار و به تعداد حدود ۱۵۰ هزار نفر نیازمند شناسایی و از خدمات این نهاد بهره‌مند هستند.
وی افزود: با توجه به اینکه بسیاری از نیازمندان از طریق کمیته امداد و همچنین مؤسسات خیریه نیز تحت پوشش هستند به دنبال این هستیم که باهم افزایی و همکاری کمیته امداد و مجمع خیرین در جهت ارائه خدمات مشترک به این افراد کمک کنیم.
شیخی زاده بیان کرد: این کار نیازمند تدوین یک تفاهم‌نامه مشترک بین کمیته امداد و مجمع خیرین و مؤسسات زیرمجموعه است که در آینده نزدیک این کار صورت می گیرد.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه سه بحث اشتغال، مسکن و ازدواج جزو دغدغه‌ها و مسائل مهم نیازمندان است تلاش می‌کنیم از طریق هم‌افزایی با مجمع خیرین در جهت رفع این مشکلات اساسی نیازمندان قدم برداریم.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان خاطرنشان کرد: مددجویان تحت حمایت این نهاد هم‌اکنون در ۲۹ سرفصل کاری و حدود ۱۲۰ نوع خدمت در بخش‌های مختلف دریافت می‌کنند.
وی یادآور شد: ما در کمیته امداد آمادگی داریم از هر نوع پیشنهاد، ایده و هم‌فکری که در جهت ارائه خدمت بهتر به نیازمندان کمک کند استقبال کنیم.
انتهای پیام