خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج مرغ از قم ممنوع است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 16 تیر 1399 - 18:26
قم - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با تاکید بر اینکه قیمت مصوب فروش مرغ گرم در استان ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان است، گفت: به منظور تثبیت قیمت مرغ، ممنوعیت خروج مرغ از قم اعمال می‌شود.
مرغ،قيمت،ماسك،توزيع،تثبيت،قم،مجوز،تاكيد

به گزارش خبرنگار مهر؛ مهرداد غضنفری‌صبح امروز در جلسه امروز کارگروه تنظیم بازار و کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات، با تاکید بر اینکه قیمت مصوب فروش مرغ گرم ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان است، گفت: به منظور تثبیت قیمت مرغ، ممنوعیت خروج مرغ از قم اعمال می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با تاکید بر اینکه خارج کردن مرغ از مرغداری‌ها تنها به منظور ارسال به کشتارگاه، امکان پذیر است گفت: خروج مرغ از شهر قم و ارسال به شهرهای دیگر ممنوع است.
وی در ادامه این جلسه درباره تثبیت قیمت مرغ بر مشخص کردن میزان درصد قطعه بندی مرغ و قیمت فروش آن تاکید کرد و گفت: برای تثبیت قیمت مرغ کامل، تنها بخشی از تولیدات می‌تواند قطعه بندی شود که برای جبران کمبود و تعدیل قیمت مرغ شرکت پشتیبانی امور دام موظف است نسبت به توزیع مرغ منجمد اقدام و جهاد کشاورزی نیز دو کشتارگاه دیگر مرغ را به مدار تولید وارد کند.
غضنفری با اشاره به الزام استفاده از ماسک در اماکن عمومی درباره توزیع ماسک در استان گفت: با موافقت سرپرست وزارت صمت، مجوز موقت واحدهای تولید ماسک به مدت محدودی تمدید شده است تا آن‌ها بتوانند مجوز بهداشت خود را دریافت و مجوز دائم خود را بگیرند.
وی با اشاره به ضرورت توزیع مستمر ماسک بین صنعت و اصناف استان گفت: مسئولیت تعیین سهم و توزیع آن در شهر به عهده فرمانداری است و سازمان صمت هم باید مواد اولیه را برای واحدهای تولیدی تأمین کند.