خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت افغانستان شیوه برگزاری لویه جرگه مشورتی صلح را اعلام کرد

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 16:38
سخنگوی ارگ ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد که برای برگزاری لویه جرگه مشورتی صلح در این کشور قرار است کمیسیون و دبیرخانه‌ای تشکیل شود.
لويه،جرگه،صلح،مشورتي،برگزاري،افغانستان،اشرف

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «هارون چخانسوری» سخنگوی ارگ ریاست جمهوری افغانستان اظهارداشت: اشرف غنی تا چند روز آینده دستور برگزاری لویه جرگه مشورتی صلح را صادر خواهد کرد.
وی تصریح کرد که پس از صدور فرمان توسط رئیس جمهور افغانستان، کمیسیون و دبیرخانه تدویر لویه جرگه تشکیل خواهد شد تا زمینه را برای برگزاری لویه جرگه فراهم کند.
پیش از این اشرف غنی برگزاری لویه جرگه مشورتی صلح را به «عمر داودزی» رئیس دبیرخانه شورای عالی صلح افغانستان واگذار کرده بود.
اما بر اساس اظهارات سخنگوی اشرف غنی قرار است کمیسیون و دبیرخانه مستقلی برای برگزاری لویه جرگه مشورتی صلح در تشکیلات دولت این کشور ایجاد شود.
از سوی دیگر، اخیرا شورای عالی صلح افغانستان اعلام کرده است که تاریخ برگزاری لویه جرگه مشورتی صلح از 26 اسفند ماه به زمان نامعلومی به تعویق افتاده است.
چخانسوری با اشاره به این موضوع تصریح کرد که تاریخ برگزاری لویه جرگه مشورتی صلح قرار است از سوی کمیسیون و دبیرخانه لویه جرگه تعیین شود.
با این حال، تلاش‌ها برای برگزاری لویه جرگه مشورتی صلح تا کنون نتیجه‌ای در پی نداشته است.
اشرف غنی تلاش می‌کند تا زمینه برگزاری لویه جرگه مشورتی فراگیری را با حضور نمایندگان احزاب، بزرگان اقوام، مقامات افغان و اقشار مختلف جامعه افغانستان فراهم کند.
گمانه‌زنی‌هایی نیز وجود دارد که ممکن است لویه جرگه مشورتی صلح بدرستی برگزار نشود و نمایندگان تمام اقشار جامعه افغانستان در آن حضور نداشته باشند.
انتهای پیام/.