خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مربی اسپانیایی تیم ملی فوتسال در راه ایران

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 16 تیر 1399 - 11:52
خسوس کاندلاس، مدیر فنی تیم ملی فوتسال کشورمان قرار است اواخر مرداد ماه به ایران بیاید.
ملي،تيم،فوتسال،كشورمان،فني،جام

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، خسوس کاندلاس سرمربی سابق تیم ملی فوتسال کشورمان که اخیرا از سوی کمیته به عنوان مدیر فنی تیم ملی انتخاب شده قرار است تا اواخر مرداد ماه به ایران آمده و پس از توافق با مسئولان به کادر فنی تیم ملی اضافه شود.
قرار است این مربی اسپانیایی ملی پوشان کشورمان را در بازی‌های دوستانه ۶ جانبه که شهریور ماه به میزبانی ایران در شیراز برگزار می شود، همراهی کند.کاندلاس که با پیشنهاد ناظم الشریعه به کادر فنی تیم ملی اضافه شده قرار است به غیر از تیم ملی بزرگسالان در رده‌های پایه فوتسال هم نظارت داشته باشد.
بیشتر بخوانید:
قرارداد خسوس کاندلاس با تیم ملی فوتسال تا پایان جام ملت‌های آسیا است.
گفته می‌شود در صورتی که این مربی اسپانیایی بتواند عملکرد خوبی در تیم ملی داشته باشد قرارداد او تا پایان مسابقات جام جهانی تمدید خواهد شد.
ملی پوشان فوتسال کشورمان خود را برای حضور در مسابقات جام ملت‌های آسیا آماده می‌کنند که به احتمال بسیار زیاد اردیبهشت ماه سال آینده در تایلند برگزار می‌شود.
تیم ملی کشورمان در این رقابت‌ها در گروه چهارم با تیم‌های ملی عربستان، کره جنوبی و تایلند همگروه است.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/