خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج مرغ از خرم‌آباد ممنوع و ورود آزاد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 16 تیر 1399 - 00:47
فرماندار خرم‌آباد می‌گوید: خروج مرغ از این شهرستان ممنوع و ورود آن آزاد است.
مرغ،شهرستان،ورود،قيمت،طولابي،فرمانداري

ایسنا/لرستان فرماندار خرم‌آباد می‌گوید: خروج مرغ از این شهرستان ممنوع و ورود آن آزاد است.
جعفر طولابی در گفت‌گو با ایسنا اظهار کرد: در ستاد تنظیم بازار شهرستان مصوب شد که خروج هرگونه محموله مرغ چه کشتار شده و زنده از خرم‌آباد ممنوع شود.
وی ادامه داد: تیم‌های ویژه‌ در مبادی خروجی شهرستان مستقر هستند و از خروج این محموله‌ها جلوگیری خواهد شد.
طولابی با بیان اینکه نظارت‌ها باید استمرار یابد، افزود: مجوز حمل مرغ برای خارج از شهرستان صادر نمی‌شود و اگر فردی قصد این کار را داشته باشد، محموله ضبط خواهد شد.
فرماندار با بیان اینکه برای کاهش قیمت، ورود مرغ از سایر شهرستان‌ها به خرم‌آباد آزاد است، افزود: برای کاهش قیمت، مرغ منجمد نیز توزیع می‌شود و تا متعادل شدن قیمت، این کار ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به افزایش قیمت کالاهای اساسی و لزوم نظارت، تصریح کرد: یک هفته است که فرمانداری برای نظارت بر بازار ورود پیدا کرده‌ و با هماهنگی دستگاه‌های مسئول، گروه‌های بازرسی در سطح شهرستان با حضور نماینده فرمانداری فعال شده است.
طولابی اضافه کرد: در این مدت چندین انبار احتکار کالا کشف شده و همچنین با گران‌فروشی و کم‌فروشی برخورد جدی می‌شود.
وی بیان کرد: فرمانداری در بحث نظارت بر بازار وظیفه‌ای ندارد اما با توجه به شرایط ورود پیدا کرده‌ایم و این نظارت‌ها استمرار خواهد داشت.
انتهای پیام