خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازی نساجی و فولاد خوزستان لغو شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 15 تیر 1399 - 17:48
ساری- دیدار هفته بیست وسوم رقابت های لیگ برتر فوتبال بین تیم های نساجی مازندران و فولاد خوزستان به دلیل بازگشت تیم میهمان به اهواز درپی مثبت اعلام شدن کرونا برخی اعضای تیم لغو شد.
مازندران،فولاد،ليگ،ديدار

به گزارش خبرنگار مهر، طبق برنامه هفته بیست و سوم بازی‌های لیگ برتر باشگاه‌های فوتبال کشور، قرار بود ساعت ۲۱ یکشبنه دیدار بین تیم‌های نساجی مازندران و فولاد خوزستان در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر برگزار شد.
در حالی که از قبل اعلام شده بود، این دیدار برگزار می‌شود و جلسه هماهنگی پیش از بازی نیز دیشب برگزار شده بود، اما سرانجام تیم فولاد به دلیل آنکه نتیجه تست ۱۶ نفر از اعضای تیم مثبت اعلام شد، عنوان کرد حاضر به برگزاری بازی مقابل با نساجی نیست و اقدام به ترک مازندران به مقصد اهواز کرده است.
این درحالی است که هیئت فوتبال مازندران با بیان اینکه تابع تصمیمات سازمان لیگ برای برگزاری یا لغو دیدار هستیم، اما تیم فولاد پیش از اعلام نظر سازمان لیگ مازندران را ترک کرد.