پوشش بیش از ۱.۵ میلیون دانشآموز در طرح سنجش نوآموزان
رئیس سازمان آمورش و پرورش استثنایی از پوشش بیش از یکمیلیون و ۵۰۰ هزار دانشآموز در طرح سنجش نوآموزان خبر داد.

رئیس سازمان آمورش و پرورش استثنایی از پوشش بیش از یکمیلیون و ۵۰۰ هزار دانشآموز در طرح سنجش نوآموزان خبر داد.
به گزارش ایسنا، صبح امروز سید جواد حسینی درآئین افتتاحیه طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان که با حضور وزیر آموزشوپرورش و در مجتمع آموزشی استثنایی ساریخانی منطقه ۵تهران برگزار شد، از آغاز به کار ۲۲۰۰پایگاه سنجش با حضور۲۰هزارعوامل اجرایی در سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: در این طرح که همزمان از امروز در سراسر کشور آغاز و تا آغاز سال تحصیلی جدید ادامه دارد، بیش از یکمیلیون و پانصد هزار دانشآموز تحت پوشش قرار میگیرند.
وی افزود: بر اساس مصوبه دولت در سال ۱۳۷۳و دیگر اسناد بالادستی، اساسنامه سازمان آموزشوپرورش استثنایی و قانون برنامه ۵ساله طرح سنجش هرساله اجرا میشود.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی تصریح کرد: برای داشتن یک آموزشوپرورش کیفی باید تلاش کنیم لذا ارتقای کیفیت و عدالت دو جوهره اساسی سند تحول بنیادین است.
وی ادامه داد: برای ارتقای کیفیت تحصیلی و جلوگیری از افت تحصیلی این طرح بسیار مؤثر و لازمالاجراست، زیرا در قالب این طرح، نوآموزان در ۷گروه شناسایی میشوند و براساس آن جایدهی مناسب شکل میگیرد.
حسینی افزود: شناسایی موانع یادگیری و کمک به ارتقای یادگیری از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۵و ۲دهم درصد دانشآموز پیشدبستانی و ۶.۲درصد نوآموز بدو ورود به دبستان را در این زمینه شناسایی کردیم.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی، سواد خانوادهها را در این موضوع مهم توصیف و عنوان کرد: بر اساس آمار سال گذشته ۳،۴درصد پدران و ۴،۴درصد مادران بیسواد بودند؛ لذا باید برای آنها آموزش مکمل برگزار کنیم همچنین حفظ ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری نیز بسیار مهم است ما در این طرح ارزیابی و شناسایی دانشآموز مذکور راداریم.
وی به تهیه شناسنامه سلامت و پیشگیری از بیماری بهعنوان یکی از اهداف این طرح اشاره و اذعان کرد: چاقی شدید ۵،۵درصد، لاغری شدید ۱،۴درصد، کوتاهی قد ۰،۳درصد و نسبت خویشاوندی و ازدواج فامیلی ۲۲،۸درصد و ...
از آمار و ارقام و نتایج اجرای طرح سنجش در سال گذشته است، لذا باید همه دانشآموزان را شناسایی کنیم و پوشش و مداخلات بهنگام داشته باشیم.
حسینی خاطرنشان کرد: در تین راستا، شناسایی، تشخیص بهموقع و جایدهی مناسب دانشآموزان در مدارس همراه آموزش باکیفیت، بسیار دارای اهمیت است لذا باراهنمایی وزیر آموزشوپرورش در کنار ۲۵بسته تحولی یک بسته مداخله بهنگام و انطباقی تهیه کردیم.
وی افزود: مداخلات بهنگام پیشدبستانیها در آموزشوپرورش استثنایی اجباری و زودهنگام است.
۶۳۷دانشآموز پیشدبستانی زیر ۲سال داریم که با همکاری وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی نتایج غربالگری را استفاده میکنیم تا مداخله بهنگام داشته باشیم.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور اظهار کرد: طرح سنجش سلامت در سال ۷۳آغاز شد و در سال گذشته ۹۷درصد پوشش و امسال پوشش ۹۹درصدی را هدفگذاری کرده است.
وی گفت: در سازمان پایگاه جامع آزمونها را راهاندازی کردیم چراکه باید برای بهعنوان نمونه ۷۰هزار دانشآموز دیرآموز که در سال گذشته شناسایی شدند مداخلات ویژه داشته باشیم.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آمورش و پرورش، حسینی افزود: تاکنون۸۰میلیارد ریال اعتبار در راستای ضدعفونی کردن مدارس و تجهیز وسایل تخصیص دادیم و ۱۳اقدام زیستبوم در دوران کرونا نیز در دستور کارداریم.
وی در پایان تأکید کرد: به خانوادهها این اطمینان را میدهیم که حفظ سلامت دانش آموزان در اولویت ما قرار دارد.
انتهای پیام