برداشتنِ محدودیتها منجر به ساده انگاری و عادی سازی شرایط شد
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شاهین شهر و میمه گفت: عبور از پیک اول کرونا و برداشتن محدودیتها منجر به ساده انگاری و عادی سازی شرایط شد که نتیجه آن افزایش تعداد بستریها و نبود شرایط عادی در شیوع کروناست.

ایسنا/اصفهان معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شاهین شهر و میمه گفت: عبور از پیک اول کرونا و برداشتن محدودیتها منجر به ساده انگاری و عادی سازی شرایط شد که نتیجه آن افزایش تعداد بستریها و نبود شرایط عادی در شیوع کروناست.
مهدی خادمی، امروز (یکشنبه-۱۵ تیرماه) در نشست ستاد مبارزه و مقابله با کرونا در شاهینشهر و میمه، که در محل فرمانداری برگزار شد، با تاکید بر اندیشیدن تمهیدات و آموزش آنها در راستای زندگی با کرونا، اظهار کرد: عبور از پیک اول کرونا و برداشتن محدودیتها منجر به ساده انگاری و عادی سازی شرایط شد که نتیجه آن افزایش تعداد بستریها و نبود شرایط عادی در شیوع کروناست که در صورت ادامه روند رعایت دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی به همین نحو، مجبور به اعمال محدودیتهای سنگین خواهیم بود.
وی، پنهان کاری در ابتلا به کرونا را بی عدالتی در حق عموم مردم و تضییع زحمات کادر درمان دانست و افزود: افراد مبتلا به کرونا با سپری کردن دوران نقاهت و گذراندن قرنطینهخانگی در راستای کنترل شیوع بیماری و حفظ سلامت جامعه، کوشا باشند.
به گزارش ایسنا، معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری شاهین شهر، با اشاره به اجرای محدودیتها و مصوبات جدید در ستاد ملی کرونا، بر لزوم و اجبار استفاده از ماسک تاکید کرد و گفت: از امروز ۱۵ تیرماه همه کارکنان و مراجعان دستگاههای دولتی، غیردولتی و بانکها موظف به استفاده از ماسک بوده و با کارمندان خاطی مطابق قانون برخورد و از ارائه خدمات به مراجعان بدون ماسک جلوگیری شود.
خادمی، با تاکید بر حمایت قاطعانه نهاد فرمانداری و دستگاه قضایی شهرستان از شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر و میمه، افزود: از امروز نظارت قاطعانه بر اجرای پروتکل های بهداشتی صنوف، ادارات، کارخانجات، بانکها، مراکز تجمع در پارکها انجام میشود و در صورت بروز تخلف اخطار و در نهایت برخورد قانونی اعمال خواهد شد.
وی، با بیان اینکه اصحاب رسانه و مدیران روابط عمومی باید نسبت به آگاهی بخشی درون و برون سازمانی تلاش کنند، تصریح کرد: شهرداریها با استفاده از تمام امکانات و شیوههای ترغیبی نسبت به الزام استفاده از ماسک در اماکن عمومی، اتوبوسهای درونشهری، برونشهری، فضاهای گردشگری، پارک ها و...
اقدام کنند، همچنین نیروی انتظامی نیز بر روند اجرای آنها نظارت دقیق و موشکافانه داشته باشد.
خادمی، بر بهرهگیری ادارات و نهادها از بستر فضای مجازی و ویدیو کنفرانس در برگزاری نشستها، تاکید کرد و گفت: برگزاری تجمعات باید با حساسیت و کنترلهای شدید انجام شود و مدیران نهادها روند ارائه خدمات از طریق فضای مجازی را تسریع بخشند.
معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری شاهینشهر با تاکید بر لزوم تجهیز مدارس به شیرهای آب خوری پدالی در شرایط شیوع کرونا، گفت: آموزش و پرورش شهرستان موظف است، با همکاری انجمنهای اولیا و مربیان و خیریهها مدارس شهرستان را به این امکانات تجهیز کند.
وی افزود: نهادها و ادارات دولتی و اجرایی موظفند در مدت یک ماه آینده، برنامهها، راهکارها و ایدههای مناسب در راستای سازگاری با کرونا توام با ایجاد امید و نشاط در بستر اداره خود را به نهاد فرمانداری ارائه کنند.
افزایش ۴۴درصدی تعداد مبتلایان به کرونا در شاهینشهر
همچنین مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهینشهر و میمه از تغییر علائم بیماری کرونا و افزایش ۴۴ درصدی تعداد مبتلایان در شهرستان خبرداد و اظهار کرد: افزایش موارد مثبت از ابتلا به کرونا بیانگر عادی انگاری ویروس کرونا، شیوع و انتشار بیشتر این ویروس در بین افراد جامعه است.
علی پارسا، با تاکید بر لزوم رعایت ضوابط و پروتکلهای بهداشتی در همه گروههای جامعه، گفت: روند بیماری کرونا، غیرقابل پیشبینی بوده و سیر مدون و مشخصی از علایم و پیشرفت بیماری در افراد قابل شناسایی نیست و با تغییر زمان ابتلا، شدت و علایم آن نیز تغییراتی دارد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهینشهر، با بیان اینکه اخیرا شاهد افزایش تعداد مبتلایان در سنین پایینتر از ۴۰ در بزرگسالان و زیر ۱۵ سال در کودکان هستیم، تصریح کرد: شاخصترین علائم این بیماری در شرایط کنونی با توجه به تغییرات ساختاری و نوع عملکرد این ویروس بدن درد، اُفت بویایی، عوارض گوارشی، تنگی نفس در موارد شدید و سرفه است.
پارسا، با تاکید بر مهمترین مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر الزام استفاده از ماسک در دستگاههای دولتی، غیردولتی و بانکها، افزود: کارمندان ادارات و دستگاههای دولتی و غیر دولتی از امروز ۱۵ تیر موظف به استفاده از ماسک در محل کار بوده و درصورت تخطی برای آنان غیبت از محیط کار لحاظ میشود، همچنین دستگاهها از پذیرش مراجعان بدون ماسک و ارائه خدمات به آنها خودداری کنند.
وی، اولویت شبکه بهداشت و درمان را تشخیص و درمان بیماری دانست و خاطرنشانکرد: دو طرح جامع در راستای غربالگری آحاد جامعه از ابتلا به بیماری جامع انجام شده و اکنون غربالگری از جامعه پرخطر نظیر؛ مبتلایان به دیابت، فشار خون، بیماران قلبی و عروقی، آسم، افراد چاق، بیماران زمینهای در معرض خطر نظیر؛ افرادی که با بیمار در تماس بوده و خانوادههای افراد بیمار با تست مثبت همچنین، زنان باردار و سالمندان آغاز شده است.
پارسا، انجام تست کرونا در مراکز بهداشتی را مختص افراد با سن بالای ۶۰ سال و افراد در تماس با خانواده و فرد بیمار مثبت دانست و تصریح کرد: غربالگری سایر افراد در مراکز خصوصی بر طبق تعرفه شبکه بهداشت و درمان انجام میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهینشهر و میمه، بابیان اینکه داروی مورد نیاز افراد علامتدار و یا بیماران زمینه ای رایگان در اختیارشان قرار میگیرد، افزود: مراکز بهداشتی ۲۴ ساعته پیگیر شرایط افراد در غربالگری بوده و در صورت بروز علائم و یا بیماری زمینهای داروهای سرپایی و مورد نیاز نظیر؛ "کلروکین" تجویز و به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد.
وی، تنها راه تشخیص بیماری را تست pcr دانست و تصریح کرد: برای تشخیص ابتلا به ویروس کووید ۱۹ تستهای سرولوژی توصیه نمیشود و تنها راه تشخیصی تست pcr است، همچنین عکس برداری از ریه در افراد فاقد علامت ضرورتی ندارد.
پارسا، بر ضرورت در خانه ماندن و رعایت قرنطینه خانگی در بیماران سرپایی تاکید کرد و گفت: افراد پس از ابتلا به بیماری باید ۱۰ الی ۱۴ روز پس از شروع علایم در قرنطیتهخانگی به سر ببرند و در صورتی که سه روز پایانی دوران نقاهت بدون علامت باشند با تشخص و گواهی پزشک اجازه بازگشت به کار و شروع فعالیت خود را دارند.
وی، با اشاره به ۸۵ بازدید از ادارات و نهادهای اجرایی، اماکن عمومی و ورزشی در شهرستان، افزود: رعایت دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی در ادارات و نهادهای شهرستان مناسب بوده و همچنین وضعیت استخرها، تالارهای پذیرایی و مراکز خرید نیز قابل قبول است و تنها نگرانیها از اماکن عمومی نظیر مساجد، امامزادهها، بازارهای روز و سامانه حمل و نقل درون و برون شهری است.
پارسا، با اشاره به افزایش ۵ برابری ارائه خدمات شبکه بهداشت و درمان نسبت به سه ماه اول سال ۹۸ افزود: تجمعات عروسی و ترحیم یکی از تهدیدات بزرگ کل کشور بوده که مواردی از ابتلا در آنان در کشور وجود دارد و لازم است علی رغم فقدان این موارد در شهرستان، در راستای پیشگیری از ابتلا، همدلی و همیاری با کادر درمان و بهداشت که روزهای سختی را گذرانده و خسته از حجم و فشار کاری هستند از حضور در این مراکز جلوگیری شود.
انتهای پیام