خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بلدوزر قاچاق در لرستان توقیف شد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 15 تیر 1399 - 13:44
فرمانده انتظامی لرستان از توقیف یک دستگاه بلدوزر قاچاق فاقد مدارک به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در شهرستان رومشکان خبر داد.
بلدوزر،قاچاق،رومشكان،انتظامي،دستگاه

ایسنا/لرستان فرمانده انتظامی لرستان از توقیف یک دستگاه بلدوزر قاچاق فاقد مدارک به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در شهرستان رومشکان خبر داد.
سردار حاجی محمد مهدیان نسب امروز پانزدهم تیرماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان رومشکان در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا، یک دستگاه کامیون کشنده حامل یک دستگاه بلدوزر در محور رومشکان - پلدختر را با هماهنگی مقام قضائی متوقف کردند.
وی خاطرنشان کرد: با بررسی‌های به‌عمل‌آمده مشخص شد، بلدوزر قاچاق و فاقد اسناد گمرکی است.
فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به این‌که محموله به مقصد جنوب کشور بارگیری شده بود، ادامه داد: کارشناسان ارزش بلدوزر قاچاق را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کردند.
مهدیان نسب با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه گفت: راننده با تشکیل پرونده به مرجع ذی‌صلاح معرفی شد.
انتهای پیام