خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل پروژه‌های آبرسانی در جنوب استان بوشهر تسریع شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 15 تیر 1399 - 02:11
بوشهر - نماینده مردم جنوب استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات آب در جنوب استان، گفت: تکمیل پروژه‌های آبرسانی در جنوب استان بوشهر تسریع شود.
آب،مشكلات،استان،جم،بوشهر،جنوب،پروژه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی احمدی عصر شنبه در نشست بررسی مشکلات آب اظهار داشت: آب یکی از دغدغه‌های اصلی و مشکلات مهم در استان بوشهر و خصوصاً در جنوب این استان است.
وی اضافه کرد: علی‌رغم اینکه جنوب استان بوشهر قطب اقتصاد و انرژی کشور است ولی هنوز هم با مشکلات اساسی همچون مشکلات حوزه آب روبرو است که باید برای رفع آن تلاشی اساسی صورت گیرد.
نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس از برگزاری نشست با مسئولان وزارت نیرو برای بهبود وضعیت آب در جنوب استان خبر داد و خاطرنشان کرد: طرح آب‌شیرین‌کن سیراف - جم می‌تواند نقش مهمی در کاهش مشکلات آب در شهرستان جم داشته باشد.
وی تصریح کرد: روند اجرای عملیات احداث این پروژه طولانی شده است و اعتبارات زیادی به آن اختصاص یافته و تکمیل آن نیازمند تخصیص هزار میلیارد ریال اعتبار است.
احمدی با اشاره به تسریع در اجرای طرح آب‌شیرین‌کن سیراف افزود: مدیریت ارشد استان بوشهر نیز تاکید ویژه‌ای بر تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه دارد.
وی از پیگیری تخصیص اعتبارات مورد نیاز این پروژه از طریق مدیرعامل شرکت ملی گاز خبر داد و گفت: تلاش جدی داریم تا آب از طریق خطوط آبرسانی به جم برسد و مشکل انتقال آب با تانکر حل شود.