سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیم رونالدو در آستانه قطعی کردن بقای خود در لالیگا

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 15 تیر 1399 - 00:56
رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال اسپانیا با پیروزی خانگی تیم رئال وایادولید که تحت تملک رونالدوی برزیلی است، دنبال شد.
وايادوليد،لاليگا،بازي،تيم،رده،دقيقه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بازی‌‌‌های هفته سی‌و‌چهارم لیگ دسته اول فوتبال اسپانیا شنبه شب با انجام یک دیدار میان تیم‌های رئال وایادولید و آلاوس پیگیری شد که این بازی را تیم وایادولید میزبان با یک گل به سود خود به پایان رساند.
خواکین فرناندس در دقیقه 88 تنها گل این مسابقه را زد تا هشتمین برد این فصل تیم رونالدو نازاریو رقم بخورد و میان این تیم با منطقه سقوط جدول رده‌بندی لالیگا 10 امتیاز فاصله بیفتد.
این بدان معناست که وایادولید رده سیزدهمی با کسب یک پیروزی دیگر از چهار بازی آتی خود بقایش در لالیگا را قطعی خواهد کرد.
از ساعت 30 دقیقه بامداد امروز (یکشنبه) یک بازی دیگر در لالیگا برگزار می‌شود که در آن بارسلونای رده دومی میهمان ویارئال خواهد بود.
انتهای پیام/