خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰۷ بیمار جدید کرونا در کردستان شناسایی شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 14 تیر 1399 - 17:31
سنندج – رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از شناسایی ۱۰۷ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در این استان تا ظهر امروز خبر داد.
نفر،كردستان،بيمارستان،كرونا،بستري،استان،سنندج،مبتلا،مريوان

به گزارش خبرنگار مهر، فرزین رضاعی ظهر امروز شنبه در گفتگو با خبرنگاران استان کردستان اظهار کرد: ۱۰۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان کردستان شناسایی شده اند.
وی با اشاره به وضعیت بیماران بستری شده در مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان کردستان، عنوان کرد: در حال حاضر ۴۹۱ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کردستان بستری شده و تحت مداوا هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیشترین بیمارستان بستری شده را مربوط به شهرستان سنندج دانست و گفت: هم اکنون در بیمارستان توحید سنندج ۲۰۶ نفر، بعثت سنندج ۲۴ نفر و کوثر سنندج ۷۴ نفر مبتلا به ویروس کرونا بستری هستند.
وی ضمن اشاره به وضعیت سایر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان کردستان، افزود: در حال حاضر در بیمارستان امام خمینی سقز ۴۰ نفر، بوعلی مریوان ۲۱ نفر، فجر مریوان ۳۹ نفر، شهید بهشتی قروه ۱۷ نفر، امام حسین بیجار ۱۹ نفر، بیمارستان سینای کامیاران ۱۸ نفر، بیمارستان امام خمینی (ره) در دیواندره ۱۱ نفر، بیمارستان شهدا در دهگلان هفت نفر، شهید چمران در سروآباد یک نفر و در بیمارستان رازی بانه ۱۴ نفر بستری هستند.
رضاعی یادآور شد: اکنون ۸۷ بیمار مبتلا به کرونا در کردستان در بخش ویژه (آی.
سی.یو) بستری هستند.
وی آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون را ۳۲۱ نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۶۶ نفر در سقز، ۱۰۷ نفر در سنندج، ۲۴ نفر در قروه، ۲۹ نفر در بانه، در مریوان ۱۶ نفر، ۲۳ نفر در بیجار، ۳۰ نفر در کامیاران، ۱۸ نفر در دیواندره و هشت نفر در دهگلان جان باختند که همه موارد به‌صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل‌های مرتبط دفن شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به شهروندان گفت: روند فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینه را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید، در غیر این‌صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.