خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییرات گسترده در سازمان پژوهش آموزش و پرورش

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 14:29
‌ رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی آموزش و پرورش خبر از تغییرات در ساختار این سازمان و تغییر در ساختار پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، دفتر تألیف و دفتر کمک آموزشی داد.
پژوهشگاه،پژوهش،پرورش،آموزش،سازمان،رخ،تأليف،ادغام،يادگيري،بدهد

حجت الاسلام علی ذوعلم در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این پرسش که زمزمه‌هایی مبنی بر انحلال پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش به گوش می‌رسد، گفت: قطعاً این خبر درست نیست و بحث انحلال مطرح نیست اما تغییراتی در ساختار سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش رخ می‌دهد.
وی ادامه داد: ما حتماً به فعالیت‌های عمیق پژوهشی قبل از برنامه‌ریزی و تألیف کتاب‌های درسی، حین و بعد از تألیف کتب نیاز داریم و در کنار این مساله آنقدر مسائل گوناگون برای پژوهش در آموزش و پرورش داریم که به نظر می‌رسد در سطح هر استان نیاز به مجتمع‌های پژوهشی داریم.
حالا اینکه عنوان سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی باشد یا تحت عنوان مؤسسه باشد یا… مهم نیست.
مهم اتفاقی است که باید رخ بدهد و برون داد و اثربخشی این پژوهش‌ها مهم است.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که این ادغام بر چه مبنا و ساختاری قرار است رخ بدهد، بیان کرد: در حال حاضر مصوبه‌ای داریم که ما را مکلف می‌کند تا به ادغام پژوهشگاه و سازمان اقدام کنیم.
سازمان امور استخدامی کشور به حق این مصوبه را به ما داده است و تا آخر سال باید این اتفاق رخ بدهد.
حجت الاسلام ذوعلم اظهار کرد: ما مأموریتی به یکی از همکاران دادیم که در پژوهشگاه این موضوع را بررسی کنند و با اکثر محققان در این باره صحبت شده است تا دیدگاه در پژوهشگاه نیز بررسی شود و گزارش بررسی‌ها به بنده ارائه شده است.
وی اضافه کرد: در پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش دو دیدگاه مطرح است.
یکی مخالف این است که آن ساختار به آن صورتی که در حال حاضر وجود دارد حذف شود که مخالف مصوبه قانونی است و دیدگاه دیگری که به پژوهش بها می‌دهد، موافق یک بازآرایی تشکیلاتی است.
به گفته وی در ساختار جدید ادغام‌ها، دفتر تألیف و دفتر کمک آموزشی نیز از وضع فعلی خارج می‌شود.
وی در این باره گفت: با استقرار ۱۱ حوزه یادگیری که در درس ملی به آن اشاره شده است، این ادغام صورت می‌گیرد و به مدلی فکر می‌کنیم که در هر کدام از این حوزه‌ها هسته مرکزی داشته باشیم که افرادی آنجا باشند که واقعاً وقت بگذارند و بعد شورای علمی برای هر حوزه یادگیری داشته باشیم و ایده پردازی‌ها مطرح شود و در نهایت مجمع‌های علمی در حوزه‌های یادگیری در قالب تیم‌های ۴۰ تا ۵۰ نفره را داشته باشیم.