خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکسن کرونای "مُدرنا" اوایل مرداد آخرین آزمایشات را سپری می‌کند

ایسنا | دانش و فناوری، اجتماعی و حوادث | شنبه، 14 تیر 1399 - 11:03
دکتر "آنتونی فاوسی"(Anthony Fauci) مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا اخیرا اظهار کرده واکسن بیماری کووید-۱۹ شرکت "مُدرنا" پایان ماه ژوئیه وارد مرحله آخر می‌شود و تاکنون موفق عمل کرده است.
واكسن،دكتر،آنتوني،اواخر،آخر،مرحله

دکتر "آنتونی فاوسی"(Anthony Fauci) مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا اخیرا اظهار کرده واکسن بیماری کووید-۱۹ شرکت "مُدرنا" پایان ماه ژوئیه وارد مرحله آخر می‌شود و تاکنون موفق عمل کرده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، دکتر "آنتونی فاوسی" گفت: واکسن‌هایی که به منظور بیماری کووید-۱۹ توسعه داده شده‌اند تا اواخر این ماه میلادی وارد مطالعات بالینی می‌شوند و دیگر نامزدهای واکسن ویروس کرونا در اوت، سپتامبر و اکتبر به مرحله آخر مطالعات بالینی می‌رسند.
این خبر در حالی منتشر شد که شرکت مُدرنا که بیش از سایر شرکت‌ها در حال تلاش برای توسعه واکسن است قرار است کارآزمایی مرحله آخر واکسن کووید-۱۹ خود را اواخر این ماه با حضور ۳۰ هزار دواطلب انجام دهد.
دکتر آنتونی فاوسی در گفتگو با "جاما نتورک" گفت: ممکن است اوایل یا اواخر زمستان یا اوایل سال ۲۰۲۱ یک واکسن ایمن و مؤثر در دسترس داشته باشیم.
پیش از این روز پنجشنبه دکتر "فرانسیس کالینز"(Francis Collins) مدیر موسسه ملی بهداشت ایالات متحده نیز گفت که برنامه تسریع در توسعه واکسن دولت ترامپ(Trump administration’s vaccine-acceleration program) می‌تواند یک واکسن کووید-۱۹ ایمن و مؤثر تا پایان سال تولید کند.
انتهای پیام