خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران در تعمیر دکل‌های حفاری خودکفا شد

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 14 تیر 1399 - 07:47
مدیرعامل هلدینگ انرژی گستر سینا گفت: برای تعمیر دکل های حفاری شناور، نیازی به خارج از کشور نداریم.
دكل،حفاري،تعمير،اوجي،مستضعفان

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جواد اوجی افزود: بنیاد مستضعفان ظرفیت خوبی در زمینه دکل های حفاری شناور دارد که مناسب آب های خلیج فارس و دریای عمان است.
وی گفت: این دکل ها از نوع 300 فوتی هستند و نیازهای شرکت ملی نفت و فلات قاره را برای تعمیر چاه های میادین نفتی و گازی داخلی یا مشترک و حفاری چاه های جدید تامین می کنند.
اوجی افزود: با این دکل ها همه نوع حفاری عمودی و افقی را می توان انجام داد.
وی گفت: در گذشته برای تعمیر این دکل ها، آنها را به کشورهای دیگر ارسال می کردند اما اکنون در داخل تعمیر و نوسازی می شود و پنج تا شش میلیون دلار صرفه جویی ارزی شده است.
مدیرعامل هولدینگ انرژی گستر سینا افزود: بنیاد مستضعفان در زمینه تعمیر و ساخت قطعات دکل های حفاری از شرکت های دانش بنیان استفاده می کند و نیازهای این دکل ها به قطعات تا پایان امسال در داخل تأمین می شود.
انتهای پیام/