خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الحشد الشعبی: حمایت مالی و لجستیک از گروه تروریستی داعش ادامه دارد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 14 تیر 1399 - 00:14
یکی از رهبران الحشد الشعبی امروز جمعه از سلاح‌های جدیدی که گروه تروریستی داعش از سوی گروه‌های مختلف در استان دیاله عراق دریافت می‌کند، خبر داد.
دياله،كشف،استان،عراق

به گزارش، صادق الحسینی، یک از رهبران سازمان بسیج مردمی عراق () امروز جمعه اعلام کرد کهتوسط گروه‌های مختلف در استان دیاله به سلاح‌های مدرن دست می‌یابد.
الحسینی گفت: عملیات‌های نظامی که در مناطق مختلف استان دیاله طی ماه ژوئن انجام و برخی سلاح‌های مدرن در مخفیگاه‌های داعش کشف شد، بار دیگر ثابت کرد که حمایت مالی از داعش از سوی کشور‌های دشمن عراق به پایان نرسیده است.
وی در ادامه افزود: عراق با یک گروه تروریستی افراطی که مورد حمایت گروه‌های متعدد است، مبارزه می‌کند و با کشف سلاح و مهمات در مخفیگاه‌های داعش و حتی حمایت‌های لجستیک از آن‌ها دریافتیم که جنگ ما علیه این گروه ادامه دارد و کشور همچنان با توطئه‌های بزرگی مواجه است.
نیرو‌های الحشد الشعبی ۸ عملیات نظامی در ماه ژوئن در مناطق مختلف استان دیاله انجام دادند که طی آن مهمات و مواد منفجره در مخفیگاه‌های گروه تروریستی داعش کشف و ضبط کردند.
انتهای پیام/