سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام‌ جمعه سمنان: همه در مبارزه با فساد مسئول هستند

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 13 تیر 1399 - 17:07
امام‌ جمعه سمنان با بیان اینکه همه در مبارزه با فساد مسئول هستند گفت: برای مبارزه با فساد علاوه بر مسئولان باید مردم نیز مشارکت کنند.
فساد،جامعه،برطرف،سمنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، آیت‌الله سید محمد شاهچراغی ظهر امروز در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این شهر اظهار داشت: آسیب ناشی از فساد در جامعه بسیار است و افراد مفسد نه‌تنها به جامعه و مردم بلکه به دین نیز آسیب می‌زنند.
وی با بیان اینکه ویروس فساد به مراتب مخرب‌تر از ویروس کرونا است افزود: ویروس کرونا را می‌توان با رعایت مسائل بهداشتی از آن جلوگیری کرد اما برای فساد مبارزه و مقابله پیچیده و سخت است.
نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با اشاره به اقدامات مطلوب قوه قضائیه در مبارزه با فساد گفت: باید مبارزه با فساد به‌صورت جدی در دستور کار باشد.
شاهچراغی با اشاره به گرانی موجود در جامعه نیز گفت: مشکل گرانی جامعه باید برطرف شود.
امام‌ جمعه سمنان با بیان اینکه برخی برای برطرف شدن مشکلات جامعه همچنان به‌دنبال مذاکره با آمریکا هستند تصریح کرد: مذاکره با آمریکا مشکلی را برطرف نمی‌کند و باید در داخل به فکر برطرف شدن مشکلات مردم بود.
انتهای پیام/363/ح