خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهر قم در جشن میلاد امام رضا(ع) غرق در نور و شادی است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 13 تیر 1399 - 16:33
گروه استان‌ها- شهر مقدس قم همزمان با سال روز میلاد امام رضا(ع) رنگ و بویی دیگر به خود گرفته است و به‌مناسبت این روز بزرگ مراسم جشن در حرم کریمه اهل بیت(س)، مسجد جمکران، حسینیه‌ها، تکیه‌ها و بقاع متبرک امامزادگان(ع) در حال برگزاری است.
جشن،قم،رضا،امام،شهر،مجاوران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، با فرا رسیدن سال روز میلاد امام رضا(ع) شهر مقدس قم هم‌زمان با سایر شهرهای کشور غرق در شادی و سرور است.
زائران و مجاوران بارگاه کریمه اهل‌بیت(س) از جای‌جای ایران اسلامی خود را به بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) رسانده‌اند تا در این جشن و سرور خود را سهیم بدانند.
شهر آذین‌بندی و چراغانی شده و همه جای شهر را ریسه بسته‌اند، شیفتگان خاندان عصمت و طهارت(ع) با پخش گل و شیرینی خود را در این جشن بزرگ سهیم می‌دانند.
حرم مطهر حضرت معصومه(س) نیز به‌طرز با شکوهی آذین‌بندی شده و هزاران تن از عاشقان بانوی آب و آینه خود را به این مکان مقدس رسانده‌اند تا کنار این مضجع و حرم شریف این روز عظیم را جشن بگیرند.
در این مراسم عاشقان و شیفتگان مکتب اهل‌بیت(ع) و زائران و مجاوران کریمه اهل‌بیت(ع) حضور داشتند و مداحان اهل بیت(ع) در مدح امام رضا(ع) به مدیحه‌سرایی پرداختند.
آیین‌‌های جشن در مسجدها، حسینیه‌ها، تکیه‌ها و بقاع متبرک امامزادگان(ع) در سراسر استان قم برگزار شده است و سخنرانان به بیان جایگاه امام رضا(ع) پرداختند.
انتهای پیام/452/ح