خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 18 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسیر و هدف ناجا و سپاه در دفاع از آرمان های نظام یکی است

مهر | اجتماعی و حوادث، سیاسی | جمعه، 13 تیر 1399 - 10:29
رئیس پلیس پایتخت گفت: امروز دشمن از اخوت و همدلی حاکم بین سپاه و نیروی انتظامی که دوشادوش هم از حرم و حریم امنیت و آرامش مردم محافظت می‌کنند به شدت ناراحت است.
انقلاب،سپاه،انتظامي،دشمنان،آرامش،نيروي،دفاع،امنيت،اشاره،امام ...

به گزارش خبرنگار مهر، حسین رحیمی، در نشست صمیمانه با فرماندهان سپاه تهران بزرگ با گرامیداشت دهه کرامت و ولادت با سعادت امام رضا (ع) اظهار کرد: دشمنان قسم خورده انقلاب از بدو پیروزی انقلاب تا الان که بیش از ۴ دهه از انقلاب می‌گذرد همواره به دنبال مقابله و ضربه زدن و منحرف کردن انقلاب از مسیر اصلی و واقعی خود می‌باشند.
وی با اشاره به اینکه امروز ایران اسلامی تنها منادی راستین اسلام ناب محمدی است و در حقیقت همه جهان کفر برای مقابله با آن به پا خاسته اند، عنوان داشت: امروز بر ما لازم است که به تاسی از فرمان رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا امام خامنه ای، همچون بنیانی مرسوس در کنار هم و سدی محکم در مقابل دشمنان باشیم.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه آزادی خواهان دنیا به تاسی از انقلاب شکوهمند ما در مقابل ظلم و ستم قد علم کرده‌اند، گفت: انقلاب اسلامی معادلات کهنه دنیا را که ظالمان و مستکبران در آن جولان می‌دادند بر هم زد و نشان داد که مظلومان می‌توانند از حق و حقوق خود دفاع نمایند.
وی با تاکید بر اینکه امروز سپاه و نیروی انتظامی سرباز ولایت و خادم و خدمتگزار مردم گرانقدر و قدر شناس هستند، بیان داشت: خدا را سپاس می‌گوئیم که این توفیق را به ما داد که سرباز اسلام، حافظ ارزش‌های دینی و تأمین کننده امنیت و آرامش مردم باشیم.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه دشمنان هرگز دست از توطئه‌های شوم خود بر نخواهند داشت، گفت: بنا بر تدبیر و فرمان فرماندهی معظم کل قوا نیروهای مسلح همواره باید آماده باشند و انجام این مهم برای ما تکلیف شرعی و قانونی است.
سردار رحیمی با تاکید بر اینکه ما خود را به نوکری و خدمتگزاری مردم مفتخر می‌دانیم، عنوان داشت: مسیر و اهداف سپاه و نیروی انتظامی در دفاع از آرمان‌های نظام و انقلاب و خدمتگزاری به مردم نیکی است.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه یکی از اهداف اصلی دشمنان، اختلاف افکنی بین سپاه و نیروی انتظامی است، افزود: امروز دشمن از اخوت و همدلی حاکم بین سپاه و نیروی انتظامی که دوشادوش هم از حرم و حریم امنیت و آرامش مردم محافظت می‌کنند به شدت ناراحت است.
وی با تاکید بر اینکه همواره آمادگی ما برای دفاع از امنیت و آرامش مردم در عالی‌ترین مرتبه خود می‌باشد، بیان داشت: خط ما، خط ولایت و دفاع از آرمان‌های امام و شهدا و پاسداری از امنیت و آرامش مردم است.