با اتکا به ظرفیتها برای ایجاد اشتغال گام برمیداریم
معاون وزیر صمت گفت: تلاش میکنیم تا در شرایطی که با تحریمهای بین المللی روبرو هستیم با اتکا به ظرفیت و توانمندی در بخشهای مختلف کمبودها را جبران و در جهت ایجاد اشتغال گام برداریم.

ایسنا/اصفهان معاون وزیر صمت گفت: تلاش میکنیم تا در شرایطی که با تحریمهای بین المللی روبرو هستیم با اتکا به ظرفیت و توانمندی در بخشهای مختلف کمبودها را جبران و در جهت ایجاد اشتغال گام برداریم.
محسن صالحی نیا، امروز (پنجشنبه-۱۲ تیر ماه) در مراسم بهره برداری از ساختمان اداری- نگهبانی- پروژه گازرسانی و شبکه روشنایی شهرک صنعتی شهرستان چادگان که با اعتبار ۳۰ میلیارد ریالی احداث شده، اظهار کرد: ۸۳۰ شهرک صنعتی در کشور در حالِ بهره برداری است که شامل شهرکهای بزرگ و کوچک، نواحی صنعتی و واحدهای تولیدی می شود.
وی افزود: امسال از سوی مقام معظم رهبری، سال جهش تولید نامگذاری شد و شاخصهایی براساس استقرار صنعت و تولید تحت عنوان این نام در نظر گرفته شده است.
صالحی نیا ادامه داد: طی سالهای متمادی شعار سال تحت عنوان تولید و رونق تولید نامگذاری شد که این مهم گویای این است که باید نسبت به ایجاد اشتغال و ارزش افزوده و صنایع مختلف و ظرفیتهای منطقهای معطوف شویم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، افزود: باید با این شرایط کشور در راستای برنامههای اقتصادی و به منظور ایجاد ارزش افزوده، اشتغال و اقتصاد مقاومتی کار کنیم.
وی ادامه دارد: سیاستهای محوری ما در سال جاری استقرار صنایع براساس ظرفیت و قابلیتی است که در مناطق مختلف شناسایی میشود.
صالحی نیا افزود: با محدودیتهایی از منظر تامین زیرساخت و منابع مالی جهت استقرار و ایجاد واحدهای صنعتی روبرو هستیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با بیان اینکه در ساختار حاکم بر صنعت و تجارت، استان اصفهان به عنوان یکی از استانهای برتر در شاخص تولید و سرمایه گذاری معرفی میشود، گفت: اصفهان دومین استان برتر از نظر تعداد صنایع و اشتغال و سومین استان برتر کشور در زمینه سرمایه گذاری است.
به گزارش ایسنا، صالحی نیا خاطرنشان کرد: حجم بالایی از طرحهای صنعتی در استان اصفهان وجود دارد.
به گفته وی طرح آمایش سرزمین از اولویتهای صنایع در بخشهای مختلف است که در شهرستان چادگان این موضوع مورد بررسی و رسیدگی قرار میگیرد.
همچنین از سرمایه گذاران علاقه مند درخواست میشود تا این هدف را تا مدیریت واردات، تلاش برای داخلی سازی نیازمندیها و زنجیره تامین در بخش صنعت و کالاهای مصارف محقق سازند.
وی ابراز امیدواری کرد پروژههایی برای استقرار واحدهای صنعتی بیشتر مورد توجه قرار گیرد و در راستای بهبود زیرساختهای زنجیره تامین اقدام شود.
همچنین نماینده مردم فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان چادگان از منظر امکانات رفاهی در محرومیت است.
حسین محمد صالحی دارانی گفت: فریدن بزرگ (فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت) از پنج قوم فارس، بختیاری، ترک و گرجی و اقلیت مسیحی و ارامنه تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه سند افتخار این مردم شهدایی است که تقدیم نظام جمهوری اسلامی کردند، تصریح کرد: در این منطقه بیشتر کشاورزی و دامداری وجود دارد، اما صنعت در این راستا مورد توجه نبوده که درخواست ما تلاش و مساعدت لازم در زمینه اقتصاد و ایجاد اشتغال بیشتر است.
انتهای پیام