چالش ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی
رئیس دادگستری شهرستان گلپایگان گفت: از ادارات مربوطه خصوصاً شهرداریها میخواهیم که به صورت جدی وارد مسئله ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شوند.

ایسنا/اصفهان رئیس دادگستری شهرستان گلپایگان گفت: از ادارات مربوطه خصوصاً شهرداریها میخواهیم که به صورت جدی وارد مسئله ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شوند.
نجفعلی علیان، امروز (چهارشنبه-۱۱ تیر ماه) در جلسه شورای اداری شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: در شهرستان، ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی یک چالش است.
در پروندههایی که در کمیسیون مربوطه و دادگستری رسیدگی میکنیم شاهد میل و رغبتی برای ساخت و سازهای غیرمجاز به نام ویلا در اراضی کشاورزی، هستیم.
وی ادامه داد: معتقدم اگر جلوی ساخت و سازهای غیرمجاز گرفته نشود تا ۱۰ سال دیگر غالب زمینهای کشاورزی به ساختمان تبدیل میشود و میتواند در از بین بردن اشتغال در بخشهای مختلف تأثیرگذار باشد و فرهنگ ویلا نشینی جای فرهنگ اشتغال را میگیرد.
به گزارش ایسنا، رئیس دادگستری شهرستان گلپایگان، گفت: از ادارات مربوطه خصوصاً شهرداریها میخواهیم که به صورت جدی وارد مسئله ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شوند و قبل از هرگونه ساخت و سازی توقفهای لازم انجام شود و اگر واقعاً نمیتوانند اقدام به توقف کنند دادگستری با مجوزهای مربوطه جلوی کار را بگیرد.
علیان با بیان اینکه سهل انگاریها سبب میشود مردم مقابل مسئولان قرار گیرند، خاطرنشان کرد: وقتی شخصی در اراضی کشاورزی ساخت و سازی انجام داد منابع ملی و اراضی کشاورزی را به طور کامل نابود کرده و حتی اگر حکم تخریب اجرا شود نتیجه مطلوب اخذ نمیشود، بنابراین باید از ابتدا جلوی کار گرفته شود تا هزینهای برای شهرستان، دستگاه قضایی و نظام در پی نداشته باشد.
قانون را به سمت مردم خم کنیم
همچنین فرماندار گلپایگان گفت: نمیخواهیم قانون را بشکنیم، اما باید به سمت مردم و توسعه شهرستان خم کنیم.
حسین یارمحمدیان، افزود: انتخابات کتابچهای است که ۲۰ ساعت هم میتوان درباره آن صحبت کرد.
در گلپایگان رقابت جدی وجود داشت، اما انتخابات سالم، خوب و با کمترین حاشیه برگزار شد.
وی با بیان اینکه وضعیت شهرستان گلپایگان از نظر شیوع ویروس کرونا، زرد است، ادامه داد: از اول سال تا حدود ۱۰ روز پیش با اقداماتی سختگیرانه و حتی فراتر از مصوبات ستاد ملی کرونا وضعیت سفیدی را در شهرستان شاهد بودیم، اما طی ده روز گذشته مردم مقداری کم توجه شدند، مردم باید ماسک بزنند و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
فرماندار گلپایگان با بیان اینکه تهدید کرونا را باید به فرصت تبدیل کنیم، ادامه داد: به عرضهکنندگان قلیان در شهرستان سه روز فرصت داده شده تا قلیانهای خود را جمعآوری کنند.
همچنین نیروی انتظامی و شبکه بهداشت و درمان را موظف کردیم که پیگیریهای لازم را انجام دهند.
وی افزود: مراسم تحریم برای هر فردی که فوت میکند تحت عنوان یک مراسم برگزار شود و تالارها نیز با ۵۰ درصد ظرفیت فعال باشند.
یارمحمدیان گفت: تلاش کردیم پروژههای معطل مانده سالهای قبل مانند پسماند را حل کنیم.
همچنین پروژههایی مانند "جی تی ال" و سنگ فرش خیابان امام خمینی(ره) را متوقف کردیم چرا که مردم مخالف بودند و نمیخواهیم جلوی مردم و کسبه بایستیم.
مسئولان مربوطه مراقبتهای لازم در راستای آتشسوزیهای احتمالی در مراتع را داشته باشند.
فرماندار گلپایگان اضافه کرد: اگر در مصرف برق صرفهجویی نداشته باشیم با قطعی برق مواجه میشویم و اگر این اتفاق رخ دهد در صنایع دچار ضررهای میلیاردی خواهیم شد.
وی خاطرنشان کرد: ادارات ظرف یک هفته استعلامها را پاسخ دهند که اگر ندهند یعنی تأیید کردهاند و اگر ادارهای بودجهای دریافت کرد نباید در زیباسازی اداره خود هزینه کند.
یارمحمدیان خاطرنشان کرد: پیشنهاد میکنم به ۱۰ شهرستان در سطح کشور به صورت پایلوت تمام اختیارات هیئت دولت واگذار شود اگر این اقدام مؤثر بود به صورت کلان اجرایی شود تا امور در شهرستانها به راحتی به جلو حرکت کند.
انتهای پیام