خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دلیل عدم استخدام کلوپ توسط بایرن مونیخ از زبان رومنیگه

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 11 تیر 1399 - 16:01
مدیر اجرایی باشگاه بایرن مونیخ از سرمربی کنونی سرخپوشان مرسی‌ساید تمجید و دلیل عدم استخدام این سرمربی آلمانی توسط این باشگاه را تشریح کرد.
قهرماني،كلوپ،يورگن،آلمان،آينده،بايرن،مربي،تيم،بازگردم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یورگن کلوپ از زمانی که در سال 2015 هدایت لیورپول را برعهده گرفته، این تیم را به یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، یک قهرمانی در سوپرجام اسپانیا، یک قهرمانی در جام جهانی باشگاه‌ها و از همه مهمتر به یک قهرمانی در لیگ برتر انگلیس که اولین قهرمانی این تیم در سطح اول فوتبال باشگاهی انگلیس در 30 سال گذشته است، رسانده است.
این سرمربی آلمانی در زمان حضورش در بوروسیا دورتموند هم موفق شد با وجود بایرن مونیخِ قدرتمند، زردپوشان وستفالن را برای دو فصل متوالی (11-2010 .
12-2011) به قهرمانی بوندس‌لیگا برساند و در کنارش یک قهرمانی در جام حذفی آلمان و دو قهرمانی در سوپرجام آلمان هم به ارمغان آورد.
کارل هاینتس رومنیگه در گفت‌وگو با نشریه «بیلد» آلمان درباره اینکه چرا باشگاه بایرن مونیخ در گذشته اقدام به استخدام یورگن کلوپ نکرده، گفت: کلوپ مربی بزرگ و انسانی بسیار قابل‌احترام است.
هر موقع که ما دنبال مربی بودیم، یورگن تحت‌قرارداد بود اما فراموش نکنیم که ما در سال‌های اخیر از حضور مربیان سطح بالای دیگری همچون یوپ هاینکس، پپ گواردیولا، لوئیز فن‌خال و حالا هانسی فلیک بهره برده‌ایم.
اگر به دنبال مربی هستید، باید زمان‌بندی درستی هم برای این کار داشته باشید.
یورگن کلوپ 53 ساله اخیراً درباره آینده حرفه‌ای‌اش به شوخی گفته بود: وقتی که مسن‌تر شدم، می‌خواهم سرمربی تیم ملی آلمان شوم، سپس به بایرن مونیخ بروم، بعد از آن به دورتموند بازگردم و در آخر به لیورپول بازگردم و تا پایان عمرم در آنجا بمانم.
اما جدای از شوخی ایده‌ای برای آینده ندارم.
امیدوارم دو یا سه سال آینده را هم با همین روند به کارم ادامه دهم و سپس درباره آینده حرفه‌ای‌ام تصمیم‌گیری خواهم کرد.
هر چیزی امکان دارد، شاید کلاً مربیگری را کنار گذاشتم.
انتهای پیام/