سالانه ۵۱ میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده به دریاچه ارومیه سرریز می شود
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و آذربایجان غربی گفت: مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب ارومیه آذرماه به بهره برداری می رسد.

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و آذربایجان غربی گفت: مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب ارومیه آذرماه به بهره برداری می رسد.
علیرضا رضوی امروز ۱۱ تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات خانه مطبوعات استان برگزار شد ،افزود: در سال جاری نیز پیرو اجرای پویش هرهفته الف_ ب_ ایران ،مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب ارومیه به عنوان یکی از پروژه ملی فاخر در آذرماه امسال به مدار بهره برداری می رسد که باافتتاح این پروژه ، ۵۱ میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده در سال به پیکره دریاچه انتقال می یابد.
وی ادامه داد: هم اکنون این پروژه بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که اعتبارات اجرای طرح از محل اعتبارات ستاد احیای دریاچه تامین شده است.
رضوی بااشاره به اجرای پویش هرهفته الف_ ب_ ایران در استان نیز طی سال گذشته تصریح کرد: ۵ پروژه مهم آبفای استان در شهرهای ارومیه، خوی، سلماس،مهاباد و پلدشت در راستای پویش مذکور با حجم سرمایه گذاری ۲۳۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و آذربایجان غربی با اشاره به تاثیر آغاز فصل گرما و شروع کرونا در افزایش مصرف سرانه آب افزود: مصرف سرانه آب در استان ۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است که این امر اهمیت امر آگاه سازی در راستای مصرف بهینه آب به منظور کاهش افت فشار و قطعی آب در شبکه را بیش از پیش نمایان می کند.
وی بااشاره به وضعیت تامین و توزیع آب شهری و روستایی در استان افزود: بیش از ۶۶۲ هزار فقره انشعاب آب شهری و ۲۹۲ هزار فقره انشعاب آب روستایی در استان وجود دارد.
رضوی ظرفیت تامین آب استان را ۱۱هزار و ۵۱۰ لیتر عنوان کرد و گفت: اگرچه میزان استاندارد سرانه آب مصرفی اعلام شده در استان ۱۴۰ لیتر به ازای هرشهروند باید باشد اما سرانه مصرف در استان ۲۳۰ لیتر به ازای هر شهروند است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با بیان اینکه ۲۵۳ حلقه چاه در شهرهای استان حفر شده که ازاین تعداد ۲۰۹ مورد در مدارهستند، اظهارکرد: ۵۱ درصد از آب شهرهای استان از آبهای زیرزمینی و ۴۹ درصد از آبهای سطحی تامین می شود.
رضوی با بیان اینکه ظرفیت کل تأمین آب روستاها ۳۰۰۰ لیتر بر ثانیه است، افزود: ۹۹ درصد از آب روستاها از آبهای زیرزمینی(چاه) تامین می شود.
به گزارش ایسنا، وی بااشاره به سیستم فاضلاب استان خاطر نشان کرد: سهم استان در جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب شهری ۶۷ درصد است که ۱۷ درصد نیز از میانگین کشوری جلوتر هستیم اما در بخش روستایی در مقایسه با میانگین تحت پوشش شهری فاصله بسیار داریم.
انتهای پیام