سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه گردشگری روستایی سبب مهاجرت معکوس می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 12:12
بابل - رئیس کل دادگستری مازندران گفت: توسعه گردشگری در مناطق روستایی باعث مهاجرت معکوس مردم از شهر به روستا و رونق روستاها خواهد شد.
گردشگري،طبيعي،منابع،حفظ،استان

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدعلی تقوی فرد از اماکن مورد نظر برای احداث طرح‌های توریستی تفریحی در بخش بابلکنار شهرستان بابل بازدید کرد و اظهار داشت: با حفظ منابع طبیعی و سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری می‌توان اشتغال پایدار ایجاد کرد و طرح‌های گردشگری در این حوزه‌ها باعث رشد اقتصادی، توسعه گردشگری، ایجاد درآمد و اشتغال پایدار برای استان و این بخش خواهد بود.
حجت الاسلام تقوی فرد همچنین هدف از این بازدید را حفاظت منابع طبیعی، صیانت از بیت‌المال و حقوق مردم به عنوان اولویت اول دستگاه قضائی عنوان کرد و افزود: حفظ منابع طبیعی و حمایت از طرح‌های توسعه گردشگری و سرمایه گذاری در دستور کار دستگاه قضائی استان است و دستگاه‌های مرتبط نیز باید تمام تلاش خود را در این خصوص داشته باشند تا بتوانیم با ورود به موقع به این موضوعات در خصوص حفظ عرصه منابع طبیعی و چگونگی واگذاری آن به سرمایه گذران بهترین تصمیم را اتخاذ نموده و به اقتصاد استان کمک کنیم.