خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز به‌کار عمارت نوفل‌لوشاتو از ۱۸ تیر

ایسنا | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 11 تیر 1399 - 13:24
عمارت نوفل‌لوشاتو از ۱۸ تیر با دو اثر، اجراهای تئاتری خود را با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی از سر می‌گیرد.
عمارت،تير،روز،كرونا،تئاتري،نويسندگي

عمارت نوفل‌لوشاتو از ۱۸ تیر با دو اثر، اجراهای تئاتری خود را با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی از سر می‌گیرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی این تماشاخانه، پس از حدود چهار ماه تعطیلی ناشی از شیوع کرونا، عمارت نوفل‌لوشاتو از روز ۱۸ تیر و رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی میزبان دو اثر تئاتری می‌شود.
«آزادی از قید تعلق» و «حاد» دو نمایشی هستند که درهای عمارت نوفل‌لوشاتو را پس از چهار ماه تعطیلی ناشی از شیوع کرونا، روی مخاطبان تئاتر باز می‌کنند.
«آزادی از قید تعلق» به نویسندگی و کارگردانی محمد میرزاحسینی از روز ۱۸ تیر ساعت ۲۱ در سالن شماره یک عمارت نوفل‌لوشاتو اجرای خود را آغاز می‌کند.
یک روز پس از آن، در ۱۹ تیر هم سالن شماره دو میزبان نمایش «حاد» به نویسندگی عیرضا اجلی و کارگردانی ابراهیم عبدی می‌شود که ساعت ۲۱.۳۰ روی صحنه خواهد رفت.
لازم به ذکر است،‌ عمارت نوفل‌لوشاتو به مدیریت داود نامور به زودی فراخوان جدیدی برای تجربه‌های جدید منتشر می‌کند.
علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این دو نمایش می‌توانند به سایت تیوال یا گیشه عمارت نوفل‌لوشاتو به نشانی خیابان ولیعصر، خیابان نوفل‌لوشاتو، کوچه زیبا، پلاک یک مراجعه کنند.
انتهای پیام