سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمات رسانی به روستاهادر اولویت باشد/لزوم افزایش تخصیص آب کشاورزی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 11 تیر 1399 - 12:29
خرم‌آباد- رئیس‌کل دادگستری لرستان با تاکید بر لزوم خدمات‌رسانی به روستاها در حوزه‌های زیرساختی آب و برق گفت: افزایش تخصیص آب کشاورزی و احداث سد در استان پیگیری شود.
استان،آب،برق،اشاره،لرستان،دادگستري،رزم،تأسيسات،تصفيه،بايستي، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رزم روز چهارشنبه در دیدار با مدیران عامل مجموعه صنعت آب و برق استان لرستان ضمن تبریک هفته مدیریت مصرف آب و برق و نیز هفته قوه قضائیه و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر سال ۶۰ بویژه آیت الله شهید بهشتی بیان داشت: جمع حاضر به عنوان مدیران دستگاه‌های زیربنایی استان در توسعه و پیشرفت استان مؤثر بوده و به همین جهت از این دستگاه‌ها انتظار بیشتری می‌رود.
وی با اشاره به اینکه نیت و انگیزه انجام کار در جهت بخشی به کار نقش مهمی دارد و این نیات باید خالصانه و به قصد قربت الهی باشد، افزود: امام علی (ع) می‌فرماید خالص سازی عمل از انجام دادن خود عمل دشوارتر است.
رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه تکریم ارباب رجوع اصلی مهم بوده و مسئولین نبایستی از تکرار این مراجعات خسته شوند، افزود: مردم در جریان خدمات شرکت‌های آب و برق نیستند و ضرورت دارد با اطلاع رسانی مناسب، عموم مردم در جریان این خدمات قرار گیرند.
رزم با اشاره به اینکه خدمت رسانی به روستاها باید در اولویت باشد، افزود: این خدمات باعث ماندگاری و رونق کسب و کار در روستاها شده و سبب تشویق به مهاجرت معکوس از شهر به روستا خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بازرسی‌های میدانی از پروژه‌های در دست اقدام بسیار مفید و مؤثر خواهد بود، تاکید کرد: با توجه به اینکه لرستان استان محرومی است باید تلاش شود که تخصیص آب کشاورزی بیشتر شده و همچنین تعداد سدهای استان افزایش یافته و تهیه طرح‌های توجیهی مستدل، مجوز احداث سدهای جدید اخذ شود.
رئیس کل دادگستری لرستان به استفاده از ظرفیت مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در راستای پیشبرد صنعت آب و برق استان اشاره کرد و افزود: شعب ویژه ای در محاکم استان برای رسیدگی به پرونده‌های این حوزه اختصاص داده شده است و با متخلفین و افرادی که از انشعابات غیرمجاز آب و برق استفاده یا مبادرت به سرقت تأسیسات مربوطه، شبکه‌های آبرسان، کابل برق و… می‌نمایند برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.
رزم ضمن تاکید بر اینکه بایستی از تأسیسات آب و برق و خطوط انتقال جهت پیشگیری از سرقت مراقبت‌های لازم به عمل آید، افزود: سرقت تأسیسات آب و برق و شبکه‌های انتقال جزو ۴۰ جرم احصا شده اولویت دار در دادگستری استان است و با مجرمین این حوزه بدون اغماض برخورد و این افراد در کمیسیون عفو، بخشودگی و تخفیف مجازات نیز مشمول آئین نامه عفو تشخیص داده نخواهند شد.
وی ضمن تاکید بر اینکه نصب علائم هشدار دهنده در مکان‌های که وابسته به شرکت‌های آب و برق هستند از ضروریات است، افزود: این دستگاه‌ها بایستی در بحث مستندسازی املاک خود و اخذ سند تک برگی هر چه سریع‌تر اقدام کنند.
رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به این موضوع که هیچکس حق ندارد از توسعه پروژه‌های استان جلوگیری کند، اظهار داشت: صنعت تصفیه آب و فاضلاب بسیار مهم بوده و در بهداشت جامعه بسیار تأثیرگذار است که بایستی همت ویژه ای در راستای تأسیس تصفیه خانه در شهرستان‌های فاقد تصفیه خانه استان صورت گیرد.