خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سود تسهیلات ۱۷درصدی برای انبوه‌سازان مسکن

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 11:51
مدیرعامل بانک مسکن گفت: این بانک به انبوه‌سازان مسکن که از فناوری‌های جدید و مدیریت مصرف انرژی استفاده کنند تسهیلات با نرخ سود ۱۷ درصد پرداخت می‌کند.
مسكن،بانك،انرژي،مصرف

رحیمی‌انارکی مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار مسکنگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ابوالقاسم رحیمی انارکی، مدیرعامل بانک مسکن امروز در چهارمین جشنواره ملی آب که در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، اظهار کرد: بانک مسکن به انبوه‌سازان مسکنی که در ساخت مسکن از فناوری‌های جدید و مدیریت مصرف انرژی استفاده کنند، تسهیلات با نرخ سود ۱۷ درصد پرداخت می‌کند.
مدیرعامل بانک مسکن، پرداخت این تسهیلات را در راستای تشویق به بهره‌گیری از روش‌های جدید و نوین برای مدیریت مصرف آب و انرژی در واحد‌های مسکونی اعلام کرد.
رحیمی انارکی از ایجاد کمپین حمایت از بهینه سازی مصرف انرژی از سال گذشته با حمایت این بانک خبر داد و گفت: امسال نیز این اقدام بانک مسکن ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/