خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه اهواز باز هم به غیزانیه رفت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 11 تیر 1399 - 09:14
اهواز - نماینده ولی فقیه در استان خوزستان برای چندمین نوبت به منظور بازدید از روند آبرسانی به بخش غیزانیه اهواز رفت و از نزدیک مشکلات را بررسی کرد.
اهواز،بازديد،مشكل،منطقه،فقيه،خوزستان،نماينده،استان

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از اعتراض مردم بخش غیزانیه اهواز به مشکلات کمبود و نبود آب آشامیدنی و بروز مشکلاتی در این خصوص، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان چندین نوبت برای بررسی این مشکل به منطقه رفت و با اهالی منطقه به گفتگو پرداخت.
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان عصر سه شنبه نیز در نشستی صمیمی بین مردم این روستا حضور یافت و پای درد و دل‌های آن‌ها نشست.
در این نشست مسئولان دعوت شده پیرامون پروژه‌های آب‌رسانی در فازهای ۱، ۲ و ۳ به روستاهای بخش غیزانیه به بیان نکات حائز اهمیتی پرداختند و بر اهتمام جدی در رفع مشکل موجود با توجه به اهمیت آب‌رسانی تأکید کردند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی فرد، پس از آن، به روستای عویفی بخش غیزانیه رفت و از نزدیک شاهد مشکل آب‌رسانی آن‌ها بود.
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز از منازل برخی از روستاییان نیز بازدید و به صورت میدانی در جریان دغدغه‌ها و مشکلات آن‌ها قرار گرفت.
امام جمعه اهواز، در این بازدید ضمن گفتگو با اهالی و ساکنان این منطقه، از نزدیک شاهد مشکل آب‌رسانی آن‌ها بود و پس از آن، به صورت میدانی منطقه را مورد ارزیابی قرار داد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی فرد، در آخرین بازدید خود از روستاهای غیزانیه به روستای شمه رفت و از مخزن در حال احداث نگهداری آب توسط نیروهای جهادی فعال در بخش غیزانیه بازدید و از اهتمام جهادگران قدردانی کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، بخش غیزانیه یکی از سه بخش تابع و بزرگترین بخش شهرستان اهواز است که در بخش شرقی در مسیرهای اهواز به ماهشهر، رامشیر، رامهرمز و هفتکل واقع شده است.
٨٣ روستا در این بخش واقع شده و بیش از ۲۵ هزار نفر جمعیت در آن ساکن هستند.
شغل اکثر ساکنان کشاورزی و دامپروری است.