خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انعقاد بیش از 10 پروژه پژوهشی و طرح اینترنشیپ با دانشگاه‌های ایلام

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 11 تیر 1399 - 08:53
مدیرعامل پالایشگاه گاز ایلام گفت: بیش از 10 پروژه پژوهشی و طرح اینترنشیپ با دانشگاه‌های استان منعقد شده است.
ايلام،پژوهشي،گاز،پالايشگاه،پژوهش،پروژه،فناوري،دانشگاه،شركت،ح ...

ایسنا/ایلام مدیرعامل پالایشگاه گاز ایلام گفت: بیش از 10 پروژه پژوهشی و طرح اینترنشیپ با دانشگاه‌های استان منعقد شده است.
دکتر «روح‌الله نوریان» در دیدار با رئیس دانشگاه پیام نور ایلام ، اظهار کرد: هم اکنون در حوزه پژوهش و فناوری این شرکت، 19 پروژه پژوهشی و 8 طرح اینترنشیپ جاری و در حال انجام است که در این بین بیش از 10 مورد قرارداد پروژه پژوهشی به ارزش 8500 میلیون ریال با دانشگاه‌های استان و منطقه منعقد شده است.
وی با بیان اینکه درب پالایشگاه گاز ایلام به روی اساتید، متخصصان و پژوهشگران باز است و حوزه پژوهش و فناوری این شرکت همواره پذیرای ایده‌های خلاقانه و نوآورانه در حوزه‌های مختلف است، از حمایت این شرکت در زمینه تعریف پژوهش‌های کاربردی خبر داد و اظهار کرد: از پتانسیل بالای دانشگاه‌های استان در تعامل با صنعت در حوزه‌های مخنلف فنی و مسائل و چالش‌های غیر فنی این پالایشگاه استقبال می‌شود.
مدیرعامل پالایشگاه گاز ایلام با بیان اینکه حوزه پژوهش و فناوری پالایشگاه گاز ایلام دارای نظامی پویا، هدفمند و منظم است و به دنبال دستیابی به بهترین نتایج پژوهشی است، خاطر نشان کرد: استفاده از ظرفیت دانشگاه ها، مجامع علمی و شرکتهای دانش بنیان، یکی از رویکردهای اصلی حل مسائل و چالش ها در این واحد صنعتی است.
دکتر "عباس سهراب زاده" رئیس دانشگاه پیام نور ایلام، نیز با از تعامل سازنده مجموعه مدیریت پالایشگاه گاز ایلام با دانشگاه‌ها و مخصوصا دانشگاه های استان ایلام قدردانی و اظهار کرد: دانشگاه پیام نور ایلام از تمام ظرفیت های موجود در راستای ایجاد ارتباط بیشتر و موثرتر جهت پیشبرد اهداف مشترک و اجرای برنامه های پژوهشی با شرکت پالایش گاز ایلام را در دستور کار خود قرار خواهد داد.
دکتر «احسان نورالهی» ، رئیس پژوهش و فناوری شرکت پالایش گاز ایلام ضمن تشریح ساختار شورای پژوهشی و فعالیت‌های انجام شده در پالایشگاه گاز ایلام، گفت: اهم زمینه‌های همکاری با دانشگاه‌ها در قالب انجام پروژه‌های پژوهشی ، طرح‌های اینترنشیپ و حمایت از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی است.
وی افزود: ایده‌های خلاقانه در حوزه پژوهش و فناوری در شورای پژوهش و کمیته‌های تخصصی مربوطه با جدیت مورد بررسی قرار می‌گیرند تا در تعامل سازنده با پژوهشگران و پیشنهاد دهندگان، پروژه های کاربردی و مساله محور تعریف و اجرا شود.
وی با اشاره به اینکه فعالیتهای حوزه پژوهش و فناوری پالایشگاه گاز ایلام با همکاری مستمر قریب به ۸۰ نفر از پرسنل شرکت و اساتید دانشگاه در پنج سال گذشته منجر به انعقاد قریب به 250 قرارداد پروژه پژوهشی، طرح اینترشیپ و پایان نامه تحصیلات تکمیلی شده است، افزود: به منظور بهبود کیفیت نتایج و دستاوردهای پروژه های پژوهشی از توان علمی اساتید دانشگاهها برای نظارت پروژه ها استفاده می‌شود.
انتهای پیام