خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جدایی قطعی مهاجم منچستر

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 11 تیر 1399 - 05:33
آنخل گومز، مهاجم ۱۹ ساله شیاطین سرخ قراردادش را با شیاطین سرخ تمدید نکرد و جدایی اش از این باشگاه قطعی شده است.
تيم،منچستريونايتد،گومز،شياطين،قراردادش

به گزارش مشرق، آنخل گومز، بازیکن تیم فوتبال منچستریونایتد که در آکادمی این باشگاه رشد کرده، در اوایل فصل جاری درخواست باشگاه برای تمدید قراردادش را به دلیل عدم اطمینان از به دست آوردن فرصت بازی کافی، رد کرد.
بیشتر بخوانید: اسطوره منچستر گزینه هدایت تیم ملی آذربایجان
اوله گنار سولسشیر، سرمربی شیاطین سرخ معتقد است اطرافیان گومز به او توصیه کردند قراردادش را با منچستریونایتد تمدید نکند و فکر پیوستن به تیم دیگری باشد.
قرارداد مهاجم ۱۹ ساله منچستریونایتد با این تیم، امروز منقضی خواهد شد و در حالی که به نظر می‌رسید او همچنان به حضورش در جمع شیاطین سرخ ادامه دهد، قصد جدایی از این تیم را دارد.
از باشگاه‌های بارسلونا و چلسی به عنوان مشتریان جدی این مهاجم ۱۹ ساله نام برده می‌شود.
او در حالی در بازی برابر کریستال پالاس به میدان رفت که تنها ۱۶ سال و ۲۶۳ روز سن داشت و به چهارمین بازیکن جوان تاریخ منچستریونایتد تبدیل شد.