خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نامه عربستان به شورای امنیت: ایران عامل بی ثباتی در خاورمیانه و جهان است!

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 11 تیر 1399 - 04:36
عربستان سعودی در جدیدترین اقدام ضدایرانی خود، نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل ارسال کرد.
عربستان،ايران،سعودي،نامه،وهابيت،يمن،ثبات،حملات

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، عربستان سعودی در نامه‌ای به شورای امنیت از اقدامات ایران در منطقه گلایه کرد.
بر این اساس، در این نامه آمده است: ایران در عین حال که ثبات و امنیت خاورمیانه را به مخاطره انداخته است، با اقداماتش تهدیدی برای ثبات جهانی است.
نامه تاکید دارد: جنبش انصارالله یمن از موشک‌های ساخت ایران برای هدف قرار دادن خاک عربستان استفاده می‌کند.
یمنی‌ها یک هزار و ۶۵۹ بار به خاک ما حمله موشکی کرده اند.
عربستان در این نامه خاطر نشان کرده است: ایران بزرگترین تامین کننده تسلیحات برای گروه‌های نیابتی خود در عراق، سوریه و لبنان است.
همچنین یمنی‌ها با تسلیحاتی ایرانی مسلح شده اند.
ما امیدواریم ایران همانند یک کشور عادی رفتار کند و به قوانین بین المللی احترام بگذارد.
گزافه گویی‌های مقامات سعودی در حالی مطرح می‌شود که بیش از ۵ سال است مردم بی دفاع یمن زیر آماج حملات وحشیانه این کشور قرار دارند.
همچنین عربستان که مروج تفکر وهابیت است، بزرگترین حامی مالی و فکری تروریسم در خاورمیانه و جهان است.
داعش، القاعده، بوکوحرام، جبهه النصره و بسیاری دیگر از گروه‌های تروریستی دارای تفکر وهابیت هستند و از سوی عربستان حمایت مالی می‌شوند.
همچنین در ابعاد جهانی، ۱۵ تن از ۱۹ عامل حملات یازده سپتامبر ملیت سعودی داشتند و براساس اطلاعات افشا شده با سفارت عربستان در واشنگتن در ارتباط بودند.
انتهای پیام/