خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیب اعضای هیئت اجرایی در انتخابات استانی مشخص شد

تسنیم | سیاسی | دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 11:18
نمایندگان مجلس ترکیب هیئت نظارت در انتخابات استانی مجلس شورای اسلامی را مشخص کردند.
حوزه،انتخابيه،اجرائي،استان،معتمدان،هيئت،ماده،هيأت،اصلي،فرعي،رأي

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در دستور کار امروز(دوشنبه 13 اسفند) نمایندگان در صحن علنی پارلمان قرار دارد.
وکلای‌ ملت در جریان بررسی طرح مذکور با 166 رأی موافق، 29 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 218 نماینده حاضر در جلسه ماده 18 این طرح را مصوب کردند.
در ماده 18 طرح اصلاح برخی از مواد قانون انتخابات مجلس آمده است: یک ماده به شرح ذیل به عنوان ماده (32 مکرر2) به قانون الحاق و ماده (26) قانون حذف می‌شود.
ماده 32 مکرر 2- به منظور تجمیع نتایج آرای حوزه های انتخابیه موجود در استان، هیئتی به عنوان هیئت اجرائی حوزه انتخابیه اصلی در محل استانداری با ترکیب ذیل تشکیل می شود:
1- استاندار به عنوان رئیس هیئت 2- مدیر کل ثبت احوال استان 3- رئیس دادگستری استان
- یک نفر از معتمدان هر یک از هیئت‌های اجرائی حوزه های فرعی به انتخاب معتمدان همان هیأت.
تبصره 1- به منظور تعیین معتمدان هیأت اجرائی حوزه انتخابیه اصلی، معتمدان محلی عضو هیئت‌های اجرائی حوزه های انتخابیه فرعی در استان، حداکثر یک هفته قبل از روز رای‌گیری از میان خود یک نفر را برای عضویت در هیأت اجرائی حوزه انتخابیه اصلی انتخاب و به این هیئت معرفی می‌کنند.
در صورتی که مجموع تعداد اعضای هیئت اجرانی حوزه انتخابیه اصلی زرج شود، یک نفر از معتمدان حوزه انتخابیه فرعی مرکز استان به معتمدان هیئت اجرائی استان اضافه می شود.
تبصره 2- جلسات این هیأت با اکثریت دوسوم اعضاء رسمیت می یابد.
تبصره 3- فرمانداران و بخشداران مراکز حوزه های انتخابیه فرعی موظفند بلافاصله پس از خاتمه رأی گیری و شمارش آراء، نتایج حاصله را با هیئت‌های نظارت حوزه انتخابیه خود تطبیق داده و طی صورتجلسه‌ای به هیات اجرائی حوزه انتخابیه اصلی اعلام کنند.
تبصره 4- رئیس هیئت اجرائی استان مکلف است پس از تجمیع آراء، نتایج حاصله اولیه را با هیأت نظارت استان تطبیق داده و طی صورت جلسه ای به وزارت کشور و شورای نگهبان ارسال و سپس از طریق استانداری از رسانه های گروهی اعلام کند.
تأیید صحت انتخابات و نتایج آراء برعهده شورای نگهبان می باشد.
انتهای‌ پیام/