خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکان ویرایش کد ملی اشتباه در طرح اقدام ملی مسکن وجود ندارد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 10 تیر 1399 - 14:29
معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: امکان ویرایش برای کسانی که کد ملی و شهر انتخابی را در سامانه طرح اقدام ملی مسکن اشتباه وارد کردند، وجود ندارد.
نفر،مسكن،ملي،طرح،اقدام،متقاضيان،زنجان،شهر،ويرايش،سامانه،شهرس ...

ایسنا/زنجان معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: امکان ویرایش برای کسانی که کد ملی و شهر انتخابی را در سامانه طرح اقدام ملی مسکن اشتباه وارد کردند، وجود ندارد.
سعید شاهین‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در مرحله نخست ثبت‌نام طرح اقدام ملی تولید مسکن، ۱۰ هزار و ۲۲۰ نفر در سامانه نام‌نویسی کردند که با پایش متقاضیان، تاکنون ۲۳۸۰ فقره افتتاح حساب انجام شده و ۴۰۰ نفر دیگر با تأیید نهایی آماده افتتاح حساب هستند.
وی با اشاره به اینکه پس از ثبت‌نام مرحله نخست ثبت‌نام طرح اقدام ملی و پایش متقاضیان، ۵۳۰۰ نفر فاقد شرایط بوده و از گردونه خارج شدند، عنوان کرد: ۳۳۰۰ نفر اعتراض خود را در سامانه اعلام کردند که مدارک آن‌ها در دست بررسی بوده و این کار زمان‌بر است و در صورت احراز صلاحیت به چرخه بازمی‌گردند.
معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان مهلت تکمیل مدارک و ویرایش اطلاعات متقاضیان را تا ۱۴ تیرماه اعلام کرد و گفت: با بررسی‌های انجام شده، ۸۰۰ نفر از متقاضیان در اطلاعاتی همچون تاریخ تولد یا شماره شناسنامه، مغایرت در ثبت‌نام داشتند.
این مسئول تصریح کرد: افرادی که در درج شهر انتخابی و کد ملی اشتباه کردند، امکان ویرایش اطلاعات ندارند و باید انصراف دهند و چنانچه فرصت تکمیل ظرفیت فراهم شد، می‌توانند دوباره با اطلاعات صحیح ثبت‌نام کنند.
وی با اشاره به اینکه اکنون ۶۰۰۰ پرونده در دست بررسی داریم، ابراز کرد: از بین ثبت‌نام‌کننده‌ها ۹۳۰۰ نفر مربوط به شهرهای زنجان و ابهر و ۱۰۰۰ نفر مربوط به سایر شهرها است.
۳۰۰ واحد مسکونی در طرح مسکن مهر شهر ابهر فاقد متقاضی بود و اکنون نیز برای طرح اقدام ملی ظرفیت این شهر تکمیل نشده است.
شاهین‌فر با اشاره به اینکه ۹۲۰ سهیمه در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در نظر گرفته شده و تاکنون ۴۰۰ نفر ثبت‌نام کردند، یادآور شد: در شهرهای کوچک استقبال از طرح اقدام ملی کمتر بود؛ چراکه اغلب مردم در این شهرها زمین در اختیار دارند و با دریافت تسهیلات از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، واحد مسکونی احداث می‌کنند.
وی ادامه داد: پالایش مرحله دوم ثبت‌نام طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن هنوز به پایان نرسیده است.
۱۳۰۰ نفر از متقاضیان دوره اول نیز قسط اول مبلغ تعیین شده را واریز کرده‌اند و مابقی نیز ۱۵ روز فرصت واریز وجه دارند.
دهک‌های ۴ تا ۷ مشمول طرح اقدام ملی هستند که توانایی استفاده از ۱۰۰ میلیون تومان وام و پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان به شکل نقدی در قالب قسط‌بندی را دارند.
این مسئول خاطرنشان کرد: راه و شهرسازی در حال آماده‌سازی بسته‌ای است تا با همکاری نهادهایی همچون، کمیته امداد، بهزیستی، سپاه، مجمع خیران مسکن‌ساز، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)، دهک‌های یک تا ۳ نیز صاحب مسکن شوند که در این راستا ۱۵۰۰ واجد شرایط در استان زنجان شناسایی شده است.
انتهای پیام