خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سومین دوره آموزشی توانمندسازی ائمه جماعت دانشگاه‌ها اجرا می شود

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 10 تیر 1399 - 14:18
مرکز اقامه نماز و قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اعلام کرد: سومین دوره آموزشی «اتقان» به منظور توانمند سازی ائمه جماعت دانشگاه‌ها فعال شد.
ائمه،نهاد،معاد،خطابه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، در راستای توانمندسازی ائمه جماعت دانشگاه‌ها، سومین دوره آموزشی اتقان در نشانی الکترونیکی https://ec.nahad.ir/index.php/samen/homepage/?siteid=۹۰۹ در دسترس ائمه جماعت دانشگاه‌ها قرار گرفت.
در این دوره که به همت مرکز اقامه نماز و قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تهیه و تدارک دیده شده است دروس معاد ۱، معاد ۲، فن خطابه ۳، فن خطابه ۴، انسان ۲۵۰ ساله و جریان‌شناسی رسانه در اختیار ائمه جماعات دانشگاه‌ها قرار گرفته است که باید پس از گذراندن دروس یاد شده گواهی‌های مربوطه را به دفاتر نهاد دانشگاه محل فعالیت ارائه کنند.