خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی و انهدام باند قاچاقچیان سوخت در جاسک/ ۲۸۰ هزار لیتر سوخت کشف شد

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 11:15
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان، از شناسایی و انهدام یک باند از قاچاقچیان سوخت در مرزهای آبی شهرستان جاسک خبر داد.
سوخت،استان،مرزباني،فرمانده،جاسك

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حسین دهکی فرمانده مرزبانی استان هرمزگان صبح امروز از انهدام یک باند از قاچاقچیان سوخت در استان خبر داد و اظهار داشت: در راستای تدابیر فرمانده مرزبانی ناجا مبنی بر مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان سوخت و با اقدام به موقع مرزبانان شهرستان جاسک، محموله سوخت قاچاق در آب‌های این شهرستان شناسایی و توقیف شد.
وی بیان کرد: در این عملیات، یک فروند موتور لنج حامل ۲۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توقیف شد.
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان در پایان، ارزش ریالی سوخت کشف‌ شده را ۳۴ میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: در این رابطه ۱۰ متهم دستگیر و اقدامات قانونی از طریق مراجع قضایی به صورت ویژه در حال پیگیری است.
انتهای پیام/ب
جزییات کشف ۲۸۰ هزار لیتر سوخت در جاسک