خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمایه‌گذاری صنعتی در گیلان به رشد 200 درصدی رسید ؛ دسترسی به بازار 400 میلیون نفری حاشیه خزر

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 10 تیر 1399 - 11:11
گروه استان‌ها- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از رشد 200 درصدی سرمایه‌گذاری صنعتی استان خبر داد و گفت: امنیت در بخش تولید استان تقویت شده است.
گيلان،توليد،تجارت،معدن،صنعت،استان،سازمان،صنعتي،عنوان،كارگروه ...

فرهاد دلق‌پوش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، رشد 200 درصدی سرمایه‌گذاری صنعتی گیلان و افزایش بیش از دو برابری صادرات در سال گذشته با وجود مشکلات متعدد تحریمی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: امنیت در بخش تولید گیلان تقویت شده است و این امر بدون شک تأثیرات بسیار مهمی در توسعه استان دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان شرایط و پتانسیل‌های این استان را برای سرمایه‌گذاری و صادرات کالاها بسیار خوب ارزیابی کرد و بیان داشت: گیلان به جهت دارا بودن زیرساخت‌های مهمی در بخش‌های ریلی، جاده‌ای، دریایی و هوایی می‌تواند به عنوان پیشانی تحرک اقتصادی کشور نقش ارزنده‌ای داشته باشد.
دلق‌پوش دسترسی به بازار 400 میلیون نفری حاشیه خزر و اتحادیه گمرکی اوراسیا را از دیگر ظرفیت‌های استان گیلان در حوزه اقتصاد، تجارت و بازرگانی تلقی کرد و ابراز داشت: ایجاد دلگرمی، افزایش روحیه امید‌آفرینی و آرامش خاطر صاحبان صنایع از جمله اقداماتی است که باید همواره بستر تحقق آن فراهم شود.
وی با تأکید بر اینکه رفع و حل و فصل مشکلات واحدهای صنعتی در استان گیلان به صورت مستمر و دقیق دنبال و موفقیت‌های زیادی در این حوزه کسب شده است عنوان کرد: تشکیل کارگروه رفع موانع و رونق تولید، برگزاری جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از جمله اقداماتی است که برای این هدف انجام می‌شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان برگزاری کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی و کارگروه اقتصاد مقاومتی در استان را نیز مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: با توجه به وجود تعهد 40 درصدی تأمین اقتصادی و اشتغال جامعه در این سازمان، رسالت‌ها و تکالیف بخش صنعت، معدن و تجارت بسیار سنگین است.
دلق‌پوش با تأکید بر اینکه تکالیف بخش صنعت، معدن و تجارت با وجود کمبود اعتبارات بودجه‌ای و امکانات بر عهده این سازمان است خاطرنشان کرد: مشکلات و موانعی مانند تحریم‌های ظالمانه دشمن و بروز بحران‌های اخیر مزید بر علت این دشواری‌ها شده است اما برای قرار گرفتن در مسیر توسعه و پیشرفت باید تلاش کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان توجه ویژه مقام معظم رهبری به بحث تولید را مایه خرسندی خواند و با بیان اینکه ایشان در ادامه سال رونق تولید سال جدید را تحت عنوان جهش تولید نامگذاری کردند ابراز داشت: برای تحقق این شعار باید برنامه‌ریزی ویژه‌ای داشته باشیم و از همفکری نخبگان صنعتی و دانشگاهی استفاده کنیم.
دلق‌پوش تشکیل اتاق فکر با همکاری اساتید دانشگاهی و صنعتی در راستای ریل‌گذاری جهت فراهم کردن بسترهای تحقق شعار جهش تولید را ضروری خواند و عنوان کرد: برای عملیاتی شدن شعار سال و سوق دادن سرمایه‌ها به سمت تولید مولد و پویا باید از ظرفیت‌های عظیم دانشگاهی در تعیین استراتژی‌های جدید استفاده کرد.
انتهای پیام/614