خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اروپا تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه را تا پایان ژانویه ۲۰۲۱ تمدید کرد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 10 تیر 1399 - 10:25
شورای اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد، اتحادیه اروپا تحریم‌های اقتصادی اعمال شده علیه روسیه به خاطر وضعیت اوکراین را تا شش ماه دیگر یعنی تا ۳۱ ژانویه سال ۲۰۲۱ میلادی تمدید کرد.
اروپا،اتحاديه،تمديد،ميلادي،روسيه،اقتصادي

شورای اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد، اتحادیه اروپا تحریم‌های اقتصادی اعمال شده علیه روسیه به خاطر وضعیت اوکراین را تا شش ماه دیگر یعنی تا ۳۱ ژانویه سال ۲۰۲۱ میلادی تمدید کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، در این بیانیه آمده است: شورای اروپا تصمیم گرفت تا تحریم‌هایی را که بخش‌های اقتصادی ویژه‌ای از فدراسیون روسیه را هدف گرفته، برای شش ماه دیگر یعنی تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۱ میلادی تمدید کند.
رهبران اتحادیه اروپا این تصمیم سیاسی برای تمدید تحریم‌ها را پس از یک گفت‌وگوی کوتاه در جریان نشست ۱۷ و ۱۸ ژوئن که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اتخاذ کردند؛ نشستی که در جریان آن رهبران اتحادیه اروپا به این نتیجه رسیدند که اجرای کامل توافق ‌نامه‌های مینسک هنوز محقق نشده است.
اتحادیه اروپا در پایان ژوئیه سال ۲۰۱۴ میلادی به خاطر اوضاع اوکراین و الحاق شبه‌جزیره کریمه به روسیه، تحریم‌های اقتصادی را علیه ۱۵ کمپانی روسی با مشارکت گسترده دولت مسکو در بخش‌های نفتی، بانکی و دفاعی اعمال کرد.
این تحریم‌ها بارها افزایش یافته و تمدید شده‌اند.
مسکو نیز در واکنش واردات تعدادی از محصولات غذایی از کشورهای اتحادیه اروپا را ممنوع کرد.
انتهای پیام