خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تساوی استقلال و سایپا در نیمه اول

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 09 تیر 1399 - 22:07
نیمه نخست دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و سایپا در هفته بیست‌ودوم لیگ برتر با نتیجه تساوی به اتمام رسید.
سايپا،دقيقه،جريمه،محوطه،استقلال،ريگي،فرشيد،باقري،تساوي،داور

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم‌های فوتبال استقلال و سایپا در دومین روز از هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور از ساعت 21 امشب (دوشنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که نیمه نخست این دیدار با نتیجه تساوی یک - یک به اتمام رسید.
استقلال با گل دقیقه 16 مسعود ریگی از سایپا پیش افتاد و فرشید باقری با گل به خودی‌اش در دقیقه 45 کار را به تساوی کشاند.
ترکیب استقلال: سیدحسین حسینی، روزبه چشمی، مسعود ریگی، آرش رضاوند، سیاوش یزدانی، وریا غفوری، علی دشتی، محمد دانشگر، میلاد زکی‌پور، فرشید باقری و مهدی قائدی.
ترکیب سایپا: حامد فلاح‌زاده، خالد شفیعی، آرمین سهرابیان، مهیار جباری، آرمان رمضانی، مجید علیاری، روزبه شاه‌علیدوست، صادق بارانی، ابوالفضل جلالی، حسین کامیاب و محمدرضا سلیمانی.
داور:پیام حیدری
دقیقه 10: علی دشتی در محوطه جریمه سایپا روی زمین افتاد، اما داور اعتقادی به پنالتی نداشت.
دقیقه 14: مهدی قائدی به خوبی به داخل محوطه جریمه نفوذ کرد، اما پاس آخر او را دروازه‌بان سایپا گرفت.
دقیقه 16: پاسکاری استقلالی‌ها در نهایت با شوت مسعود ریگی از پشت محوطه جریمه همراه شد و این بازیکن به زیبایی دروازه سایپا را باز کرد.
دقیقه 27: خالد شفیعی مدافع سایپا به دلیل اعتراض به داور اولین بازیکنی بود که با کارت زرد جریمه شد.
دقیقه 45: پاس ارسالی به محوطه جریمه استقلال را فرشید باقری به اشتباه وارد دروازه خودی کرد تا بازی به تساوی کشیده شود.
انتهای پیام/