خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ‌یک تن مواد مخدر در هرمزگان با همکاری پلیس ۴ استان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 تیر 1399 - 22:04
بندرعباس - فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف یک تن و ۸۷ کیلو مواد در اجرای طرح مبارزه با سوداگران مرگ طی ۴۸ ساعت گذشته با همکاری پلیس استان‌های فارس، بوشهر ، کرمان و سیستان و بلوچستان خبر داد.
مواد،سوداگران،مأموران،مخدر،استان،انتظامي،مرگ

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامرضا جعفری‌ اظهار داشت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در اجرای طرح مبارزه با قاچاق موادمخدر و برخورد با سوداگران مرگ با تلاش شبانه روزی در ۴۸ ساعت گذشته و با همکاری مأموران انتظامی رودان‌، لنگه و خمیر با همکاری اطلاعاتی مأموران انتظامی استان‌های فارس، بوشهر، سیستان و بلوچستان و کرمان موفق شدند طی ۴ عملیات جداگانه ۴ باند قاچاق مواد مخدر را شناسایی و متلاشی کنند.
وی افزود: در این عملیات‌ها مجموعاً ۳ تن از قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ دستگیر، یک تن و ۸۷ کیلو مواد مخدر شامل تریاک، حشیش و شیشه، یک قبضه سلاح جنگی کشف و ۴ دستگاه خودرو متعلق به سوداگران توقیف شد.
این مقام انتظامی استان میزان و قدر السهم مواد استان در این عملیات‌ها را ۴۱۶ کیلو گرم عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به حضور و اشرافیت پلیس در جای جای نقاط استان و افزایش ضریب هوشیاری و تجارب مأموران در شناسایی و کشف جرایم، مجرمان و متهمان در امان نبوده و با قاچاقچیان و سوداگران مرگ با قاطعیت برخورد می‌شود.