خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشاورزان خراسان شمالی رغبتی به ذخیره سازی گندم در انبارهای دولتی ندارند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 09 تیر 1399 - 15:25
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان شمالی با تاکید بر شناسایی انبارهای نگهداری گندم در سطح استان، گفت: قاچاق کالا و ارز نقطه مقابل و ترمز جهش تولید است که به عنوان یک آفت اقتصاد کشور را تهدید می کند.
گندم،استان،قاچاق،انبارهاي،حياتي،دستگاه،تاكيد،كشاورزان،ارز،خر ...

ایسنا/خراسان شمالی معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان شمالی با تاکید بر شناسایی انبارهای نگهداری گندم در سطح استان، گفت: قاچاق کالا و ارز نقطه مقابل و ترمز جهش تولید است که به عنوان یک آفت اقتصاد کشور را تهدید می کند.
ولی الله حیاتی در کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز استان اظهارکرد: میزان جمع آوری گندم در سیلوهای استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است و دستگاه های متولی گندم باید برای بررسی این موضوع ورود جدی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، حیاتی افزود: امسال افت گندم برای کشاورزان افزایش یافته است و آنان رغبتی به ذخیره سازی گندم در انبارهای دولتی ندارند و سازمان های جهاد کشاورزی، غله و تعاون روستایی باید در خرید گندم نهایت همکاری را با کشاورزان داشته باشند.
وی ادامه داد: سیاست استان خرید و ذخیره سازی گندم در انبارهای استان است و باید تعداد و ساعت کار مراکز خرید گندم افزایش یابد و همزمان با برداشتن برخی از محدودیت ها ظرفیت حمل و نقل برای خریداری و تحویل گندم به سیلوهای مکانیزه افزایش یابد.
حیاتی با تاکید بر جلوگیری از خروج گندم استان، گفت: در موارد استثنایی برای خروج گندم باید سازوکار وجود داشته و بارنامه، مبدا و مقصد مشخص باشد و همچنین با تشکیل کارگروهی ویژه ذیل کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز استان سازوکار خروج گندم تعریف شود.
وی تاکید کرد: انبارهای گندم در سطح استان باید شناسایی و شناسنامه دار شوند و تحت کنترل و بازرسی دستگاه های متولی باشند.
وی خاطر نشان کرد: امکانات مورد نیاز برای جمع آوری گندم از مزارع باید در اختیار کشاورزان قرار بگیرد تا در برداشت، حمل و نقل و ذخیره سازی گندم به عنوان محصول استراتژیک کشور به مشکل نخوریم.
وی مطرح کرد: تاکنون ۱۰ درصد دام های استان پلاک کوبی شده اند و در این خصوص همه دستگاه ها باید نهایت همکاری را با اداره کل دامپزشکی استان داشته باشند.
حیاتی با تاکید بر اینکه در صدد جلوگیری از قاچاق و ورود لوازم خانگی از مرزهای کشور به استان هستیم، افزود: ورود دستگاه ها به مقوله قاچاق از نظر بنده مطلوب نیست و برخی نسبت به این مقوله ورودی ناقص و برای رفع تکلیف دارند.
انتهای پیام