خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مازندرانی ها نگران تامین میوه شب عید نباشند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 10:31
ساری - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان اینکه هزار و ۱۰۰ تن میوه شبد عید در استان ذخیره سازی شده است گفت: از مردم خواست تا نگرانی نداشته باشند.
تأمين،تُن،عزيز

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن خیریانپور تصریح کرد: به میزان ۶۰۰ تُن سیب مرغوب و ۵۰۰ تُن پُرتقال برای مصرف و تأمین نیاز مردم عزیز استان مازندران توسّط تعاون روستایی ذخیره سازی شده است که از ۲۳ اسفند ماه برای مصرف و تأمین میوه ایّام عید مردم عزیز مازندران عرضه و وارد بازار خواهد شد.
وی افزود: طبق تأکیدات استاندار و هماهنگی‌هایی که در استان انجام شد به میزان ۶۰۰ تُن سیب مرغوب و ۵۰۰ تُن پُرتقال برای مصرف و تأمین نیاز مردم عزیز استان مازندران توسّط تعاون روستایی ذخیره سازی شده است که طبق برنامه ریزی هایی که داشتیم از تاریخ ۲۳ اسفند برای مصرف و تأمین میوه ایّام عید مردم عزیز مازندران عرضه و وارد بازار خواهد شد.
وی ادامه داد: لذا طبق نیاز مصرفی استان پرتقال و سیب به قیمت مصوّب تأمین و ذخیره سازی شده و مردم از این جهت دغدغه‌ای نداشته باشند.