خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش نگرانی از موج دوم کرونا در پایتخت ژاپن

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 09 تیر 1399 - 13:48
افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در توکیو باعث نگرانی شدید مقامات این کلانشهر شده است.
كرونا،روز،مبتلايان،ويروس،ابتلا،گذشته

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از تایمز ژاپن، مقامات پایتخت ژاپن از ابتلای 60 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در روز گذشته در پایتخت این کشور خبر دادند.
این بالاترین آمار ابتلا به ویروس کرونا پس از لغو وضعیت اضطراری در 25 می به شمار می رود.
به گفته مسئولان این شهر مبتلایان به ویروس کرونا از نوجوانان تا محدوده افراد 70 ساله را شامل شده است.
یک سوم از مبتلایان با کسانی در ارتباط بوده اند که آزمایش آنها مثبت اعلام شده است اما در باقی مبتلایان مسیر روند ابتلا هنوز مشخص نشده است.
به گفته مقامات توکیو نیمی از افراد مبتلا به کرونا که روز گذشته شناسایی شده اند در اماکن تفریحی شبانه تردد داشته اند.
تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا تا روز یکشنبه 6114 نفر اعلام شده اما در روز گذشته هیچ مورد مرگی گزارش نشده است.
از روز چهارم ماه مه (15 اردیبهشت) که 87 ابتلای جدید در توکیو تایید شد، رقم دیروز یعنی 60 نفر بالاترین آمار روزانه بوده است.
انتهای پیام/