خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارزار روزنامه مطرح برزیلی در مخالفت با ژائیر بولسونارو

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 09 تیر 1399 - 13:47
همزمان که نگرانی‌های از خطر ژائیر بولسونارو برای دموکراسی در برزیل رو به افزایش است یکی از روزنامه‌های پیشرو این کشور کارزار دموکراسی‌خواهانه به راه انداخته تا با این تهدید مقابله کند.
روزنامه،ياد،پائولو،ديكتاتوري،دمكراسي،افراطي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه «فویا د س.
پائولو» نوشت که حملات منظم طرفداران افراطی ژائیر بولسونارو، دموکراسی برزیل را در معرض خطر بزرگی قرار داده که از زمان بازگشت حکومت غیرنظامیان در سال 1958 بی سابقه است.
این روزنامه از مخاطبان خود خواست در حمایت از دمکراسی لباس زرد بپوشند و تاکید کرد که روزهای سیاه حکومت نظامیان (1985-1964) را به یاد بیاورند زمانی که صدها مخالف سیاسی کشته و یا ناپدید شدند.
این روزنامه که در حدود نیم قرن است منتشر می‌شود، نوشت: «ما وحشت دیکتاتوری را دیدیم و هرگز فراموش نخواهیم کرد و همواره برای دمکراسی مبارزه خواهیم کرد.»
به گزارش گاردین، سردبیر روزنامه «فویا د س.
پائولو» گفت دلیل به راه اندازی این کارزار دموکراسی خواهانه این است که بیش از نصف جمعیت برزیل خیلی جوان هستند و دوره تلخ دیکتاتوری را به یاد ندارند که هم اکنون توسط بولسونارو و طرفداران افراطی او به نیکی یاد می شود.
انتهای پیام/