طرح توسعه بقعه متبرکه امامزاده هاجره خاتون در حال اجراست
سنندج – مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از اجرای طرح توسعه بقعه متبرکه امامزاده هاجره خاتون در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد کاروند ظهر امروز در جریان بازدید نماینده ولی فقیه در استان کردستان از بقعه متبرکه امامزاده هاجره خاتون، ضمن تبریک ایام دهه کرامت و روز ملی تکریم و بزرگداشت امامزادگان بقعه امامزاده هاجر خاتون (س) را یکی از پر بازدید تر ین اماکن مذهبی استان دانست.
وی گفت: مرد منطقه و استانهای مجاور احترام خاصی برای این بقعه متبرکه قائل هستند و ما برآنیم با توجه به موقعیت بقعه اقدامات لازم برای تسهیل زیارت مردم شریف استان را فراهم آوریم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان عنوان کرد: مرحله جدید عملیات عمرانی توسعه بقعه متبرکه امامزاده هاجره خاتون از یک ماه پیش آغاز شده و امید است با همکاری سایر نهادها و تخصیص بودجه لازم شرایط لازم برای توسعه این بقعه متبرکه فراهم آید.
وی با اشاره به ارادت ویژه مردم استان کردستان به وجود بقاع متبرکه در این استان، افزود: کردستانیها در این زمینه همواره پیشگام بودهاند.
در جریان این بازدید گزارشی از فعالیتها و اقدامات صورت گرفته در راستای طرح توسعه بقعه متبرکه امامزاده هاجره خاتون از سوی مجری طرح ارائه شده و نماینده ولی فقیه در تسریع در احداث و بهره برداری از این طرح تاکید کرد.