خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون وزیر بهداشت در میاندوآب: امکانات جانبی بیمارستان‌های میاندوآب تامین می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 09 تیر 1399 - 12:12
گروه استان‌ها- معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ظرفیت تخت‌های بیمارستانی و متخصصین کادر درمان میاندوآب مناسب است گفت: برخی نواقص مثل دستگاه سی تی اسکن و امکانات جانبی در بیمارستان‌های میاندوآب وجود دارد که در کمترین زمان این مشکلات برطرف می‌شود.
مياندوآب،بهداشت،تسنيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، در جلسه‌ای با‌ حضور ‌ معاون‌ کل‌ وزارت‌ بهداشت، درمان‌ و‌ آموزش‌ پزشکی‌، رئیس‌ دانشگاه‌ علوم‌ پزشکی‌ استان آذربایجان غربی‌، نماینده‌ مردم میاندوآب‌ در‌ مجلس، فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب، مسائل‌ و‌ مشکلات‌ حوزه‌ بهداشت‌ و‌ درمان‌ این شهرستان‌ در‌ بحث‌ مبارزه‌ با‌ ویروس‌ کرونا‌ بررسی‌ شد.
ایرج حریرچی دبیرکل ستاد مبارزه با کرونای کشور در حاشیه این سفر در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: با اقدامات مناسبی که در میاندوآب انجام شده و همچنین رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی خوشبختانه با افزایش غیرعادی تعداد مبتلایان و اوج بیماری روبه‌رو نبوده و امیدواریم با کمک مردم و مسئولان این روند ادامه پیدا کند.